Anasayfa > Sanat Haberleri > Twisted Metal TV Dizisinin Başrolü Belli Oldu

Twisted Metal TV Dizisinin Başrolü Belli Oldu

Marvel Sinematik Evreni’nde rol alan Anthony Mackie, Sony’nin Twisted Metal TV dizisinin başrolü oldu.

Deadline‘ın haberine göre, Avengers filmlerindeki Falcon rolüyle tanınan ve Anthony Mackie, PlayStation Productions tarafından hazırlanan ve 2019’da duyurulan Twisted Metal TV dizisinin başrolü olacak. Mackie dizide John Doe isimli karakteri canlandıracak. Yıldız aktör, yakın zamanda duyurulan Captain America 4 filminde de başrolde yer alıyor.

PlayStation Productions‘ın başındaki isim olan Asad Qizilbash konuyla ilgili olarak, “Anthony Mackie’nin projeye dahil olmasından dolayı çok heyecanlıyız. Onunu komedi, aksiyon ve dramayı birleştirme yeteneği, oluşturduğumuz Twisted Metal dünyası için mükemmel.” şeklinde konuştu.

PlayStation konsolları için çıkan araç dövüş oyunu Twisted Metal serisinden uyarlanan live-action dizinin senaristliğini Deadpool filmlerinin ve Zombieland‘in yazarları olan Rhett Reese ve Paul Wernick yapıyor.

İlk Twisted Metal oyunu 1995’te PlayStation konsolu için çıktı. Serinin en son oyunu ise 2012’de PS3 için piyasaya sürüldü. Yıllardır sessizliğini koruyan Twisted Metal serisinin yeni oyununun PlayStation 5 için yapım aşamasında iddia edilmişti.

Sony‘nin PlayStation Productions adlı oluşumu PlayStation markasına ait oyunları TV ve sinemaya uyarlıyor. Duyurulan ilk projeler arasında Twisted Metal dizisi ve HBO için hazırlanan The Last of Us dizisi yer alıyor. Sinema uyarlaması olarak ise kadrosunda Tom Holland, Mark Wahlberg ve Antonio Banderas gibi isimlerin yer aldığı Uncharted filmi 2022’de vizyona girecek.

Yeni Twisted Metal Oyunu Yapım Aşamasında Olabilir

Hakkında Serhat Kadir Karataş

Ekibin en yeni üyesi. Witcher 3 hayranı. Beşinci kez başlamayı düşünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir