Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Twitch Abonelik Fiyatları İçin Büyük İndirim

Twitch Abonelik Fiyatları İçin Büyük İndirim

Dünya genelinde kullanılan en popüler canlı yayın platformu olan Twitch abonelik fiyatları konusunda büyük bir indirime gidiyor. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz yıllarda e-ticaret devi Amazon tarafından satın alınan canlı yayın platformu Twitch tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesine sahip. Geçtiğimiz yıl en büyük rakibi, Microsoft‘un sahip olduğu yayın platformu Mixer‘in de kapanması ile birlikte Twitch iyice rakipsiz bir konuma gelmişti. Kullanıcılara belli bir ücret karşılığında sevdikleri yayıncıya abone olma ve bunun karşılığında farklı avantajlardan yararlanma fırsatı veren Twitch abonelik fiyatları konusunda kullanıcıları sevindirecek bir adım attıklarını açıkladı. Yerel fiyatlandırma uygulamaya başlayacak olan Twitch‘in ülkemizdeki abonelik fiyatı artık 9.90 TL olacak.

Twitch Drop Nedir, Nasıl Düşürülür?

20 Mayıs tarihi itibariyle yürürlüğe girecek olan bu yerel fiyatlandırma şimdilik başta Türkiye, Brezilya ve Meksika olmak üzere birkaç ülkede geçerli olacak. Daha sonrasında ise diğer ülkeler için de yürürlüğe konulacak. Hatırlatmak gerekirse Twitch‘in ülkemizdeki abonelik fiyatı 38.90 TL idi. Amazon‘un Türkiye pazarına da açılması ve Prime Gaming servisinin de içinde olduğu Amazon Prime hizmetini kullanıcılara yalnızca 7.90 TL karşılığında sunmasının ardından Türkiye konusunda başka adımlar atılacağı da netlik kazanmıştı. Abonelik fiyatının 9.90 TL‘ye düşürülmesinin ardından Türkiye dünyanın en ucuz Twitch abonelik fiyatına sahip ülkeleri arasına da girdi. Amazon‘un Twitch konusundaki bu yerel fiyatlandırma politikasının nasıl sonuçları olacağını ise ilerleyen günlerde göreceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir