Anasayfa > Teknoloji Haberleri > TwitchSports Adlı Kanal Yayın Hayatına Başladı!

TwitchSports Adlı Kanal Yayın Hayatına Başladı!

Sporseverler buraya! Özellikle son zamanlarda ülkemizde oldukça fazla izlenen Twitch, geleneksel sporlar üzerinden içerikler yayınlayacağı TwitchSports adlı kanalı açtı. ASMR yayınlarından tutun da oyun yayınlarına kadar geniş bir kitleye hitap eden Twitch, yelpazeyi büyütmeyi amaçlıyor. Detaylar haberimizde.

Genellikle oyunlar üzerinden yayınlar yapılan ve daha çok oyunculara hitap eden Twitch, bu kez de sporseverlerin ilgisini çekmek için bir adım attı. TwitchSports adlı kanal yayın hayatına başladı. Kanalda NBA, UFC, NHL ve WWE içeriklerini sık sık göreceğiz. Bu sayede izleyicilerin, takımlarla ve sporcularla etkileşime geçebilme şansları olacak. Onun dışında Real Madrid, Arsenal ve Paris Saint-Germain takımları da içerikler arasında yer alacak.

TwitchSports

İzleyiciler, yayın programından yapılacak yayınları da yakından takip edebilecek. Toplamda 2 saat sürecek bu yayınlarda izleyicilerin  takımlar ve sporcularla doğrudan etkileşime geçebileceğini belirtiliyor. Yayınlar arasında soru-cevap etkinliklerinin de yer alacağı da gelen bilgiler arasında. TwitchSports adlı kanala buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Siz de açılan bu yeni kanal hakkında görüşlerinizi, takip edip etmeyeceğinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

2 Yorumlar

  1. Messi:
    -KöşeLiToP 3₺ göndermiş “Ronaldo daha iyi aq” yazmış. Kardeşim benim top yerine ananı mı sektireyim yani ne istiyorsun?

  2. OH be digiturkden kurtulma zamanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir