Anasayfa > Sanat Haberleri > Uncharted Filmi İçin İlk Fragman Yayınlandı, Vizyon Tarihi Belli Oldu

Uncharted Filmi İçin İlk Fragman Yayınlandı, Vizyon Tarihi Belli Oldu

Yıllarca süren bekleyişin ardından Uncharted filmi için ilk fragman paylaşıldı ve vizyon tarihi açıklandı.

Naughty Dog‘un PlayStation platformu için geliştirdiği Uncharted video oyun serisinin film uyarlaması nihayet vizyona giriyor. Yıllarca süren planlama ve prodüksiyon sürecinin ardından Uncharted filmi için ilk fragman yayınlandı ve vizyon tarihi açıklandı. 18 Şubat 2022‘de sadece sinemalarda gösterime girecek.

Sony‘nin oluşturduğu PlayStation Productions‘ın ilk projelerinden biri olan Uncharted filmi için yıllar içerisinde pek çok yönetmen değişikliği ve erteleme kararı alınmıştı. En nihayetinde Venom filmini de yöneten Ruben Fleischer yönetmenlik koltuğuna oturmuştu. Filmin başrollerinde ise genç Nathan Drake‘i canlandıran Tom Holland ile Sully karakterini canlandıran Mark Wahlberg yer alıyor.

Yaklaşık 2 buçuk dakika uzunluğundaki fragmanda, oyunlardan da aşina olunduğu üzere Nathan Drake‘in ve Sully‘nin hazine avı için çıktığı yolculukta başına gelen aksiyon dolu anlar ve kovalamacalar bol bol yer alıyor.

Öte yandan, Sony birinci parti PlayStation oyunlarını sinema ve TV’ye uyarlamaya devam edecek. Naughty Dog‘un geliştirdiği The Last of Us oyunun HBO dizisinin çekimleri devam ediyor. Benzer şekilde Twisted Metal serisinin dizi uyarlamasında başrolde yer alacak isim geçtiğimiz haftalarda belli olmuştu. Bununla birlikte Sony‘nin uzunca bir süredir God of War‘un filmi için planlama yaptığı söylentileri konuşuluyor ancak bununla ilgili henüz resmi bir duyuru yok.

Twisted Metal TV Dizisinin Başrolü Belli Oldu

Hakkında Serhat Kadir Karataş

Ekibin en yeni üyesi. Witcher 3 hayranı. Beşinci kez başlamayı düşünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir