Anasayfa > Espor Haberleri > VCT 2021 Türkiye – Masters Aşamasına Kalan Bütün Takımlar Belli Oldu

VCT 2021 Türkiye – Masters Aşamasına Kalan Bütün Takımlar Belli Oldu

VALORANT Şampiyonlar Turu 2021’in Türkiye ayağının ilk aşamasında Masters aşamasına kalan bütün takımlar belli oldu.

Challengers 3 aşamasının sona ermesinin ardından Türkiye’deki en iyi takımların mücadele edeceği Masters turnuvasına katılacak olan bütün takımlar karşımızda.

Challengers 2 turnuvasından Masters aşamasına kalan dört takım No Org Found, BBL Esports, OtherSide ve Oxygen Esports olmuştu. Birçok sürpriz maç içerek turnuvadan yükselen takımlar da izleyicileri şaşırtmıştı. Hâlâ bir organizasyon bulamayan fakat oyunuyla izleyicileri kendine hayran bırakan No Org Found, Futbolist’in karşısında asrın maçını oynayan OtherSide gibi favori olmayan takımların yanında ülkemizin elit takımlarından BBL Esports ve Oxygen Esports, Masters aşamasına ilk çıkan takımlar olmuştu. Aşağıdaki linke tıklayarak Challengers 2’den Masters’a kalan takımlar ve oynadıkları maçlar hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: VCT 2021 Türkiye Challengers 2 Turnuvasında Masters’a Çıkan Takımlar Belli Oldu

VCT 2021 Türkiye Masters Takımları (İlk Aşama)

  • No Org Found
  • BBL Esports
  • OtherSide
  • Oxygen Esports
  • Cyber Skull Esports
  • RARE Esports
  • Futbolist
  • Zero Zone

Bu akşam oynanan maçlarla da Masters’a çıkacak olan son dört takım belli oldu. Challengers’ın üçüncü aşamasının bitmesiyle Türkiye’nin sekiz usta takımı kararlaştırıldı.

Beşiktaş’ı 3-2’lik skorla geçen Cyber Skull Esports, yeni organizasyon altına geçen Kafalar Esports’u 2-1 ile mağlup eden RARE Esports, turnuvanın favorileri arasında bulunup yeni imajını geçtiğimiz günlerde açıklayan, OtherSide’a geçtiğimiz tur kıl payı kaybedip Anatolia Esports’u 2-0’la geçen Futbolist, fastPayWildcats’i 2-0’lık skorla mağlup eden Zero Zone Masters aşamasına kalan takımlar oldu.

VŞT 2021 Hakkında Her Şey

12 Mart’ta başlayacak olan VCT 2021 Türkiye Masters turnuvasında takımlar kendilerini Champions aşamasına taşıyabilecek puanlar ve toplamda 75.000 dolar için mücadele edecek. Şampiyon takım tam otuz bin doları kasasına koyacak.

VALORANT Şampiyonlar Turu turnuvasının yapısını anlamak için ilgili yazımıza buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir