Anasayfa > Espor Haberleri > Espor Takımı Futbolist Yeni Bir Logo İle Karşımızda

Espor Takımı Futbolist Yeni Bir Logo İle Karşımızda

Son zamanlarda VALORANT’ta elde ettiği başarılarla dikkat çeken Futbolist yeni logo tasarımını Twitter üzerinden duyurdu.

Futbolist, kendisiyle özdeşleşen eski yeşil logosundan vazgeçerek yeni imajını duyurdu. FIFA odaklı bir tasarımdan genel espor takımı imajına geçen Futbolist, yeni logo tasarımını aşağıdaki tweet ile paylaştı. Eskiden daha çok yazı içeren, takımın imajını tam olarak yansıtmayan bir logoyu kullanan Futbolist, fikrimce bu değişiklikle birlikte daha minimalist ve isabetli bir logo kullanmaya başladı.

Futbolist Yeni Logo Tasarımı

Videoda şu zamana kadar kazanılan başarılar yıldan yıla gösterilirken en sonda Futbolist’in yeni logosu karşımıza çıkıyor. Daha sade, siyah bir logoyu tercih eden Futbolist’in taraftarları, logoyu genel anlamda beğenmekle birlikte bir haftalık bekleyişin bunun için değip değmediği konusunda kararsız.

Futbolist, son zamanlarda VALORANT branşında elde ettiği başarılarla dikkat çeken bir ekip. ARKO Men VALORANT turnuvasından şampiyonlukla ayrılan takım, geçtiğimiz haftalarda kadrosundaki bir değişiklikle kendini yenilemişti. Futbolist, en son VCT Challengers 2 turnuvasından OtherSide ile oynadığı maçtan sonra favori olmasına rağmen elenmişti. Challengers 2’den Masters aşamasına çıkmayı başaran takımlar ise NoOrgFound, BBL Esports, Oxygen Esports ve OtherSide oldu.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir