Anasayfa > Sanat Haberleri > Viserys Targaryen Karakteri Oyuncusuna Kavuştu

Viserys Targaryen Karakteri Oyuncusuna Kavuştu

Viserys Targaryen karakterini kim oynayacak sorusu açıklığa kavuştu. Yeni Game of Thrones dizisinde kralı Paddy Considine canlandıracak.

Yeni Game of Thrones dizisiyle ilgili gelişmeler hız kazanmaya başladı. Game of Thrones dizisinin uyarlandığı A Song of Ice and Fire kitabının yazarı George R. R. Martin‘in bir başka kitabı olan Fire & Blood kitabından uyarlanacak olan House of the Dragon dizisinde Kral Viserys rolü için Paddy Considine ile anlaşıldı.

Dev Game of Thrones Testi ile Bilginizi Ölçüyoruz

Game of Thrones’un elde ettiği global başarıdan sonra bir spin-off dizisinin gelmesi kaçınılmazdı. O kadar ki, 8. sezon sonlanmadan önce yeni bir dizinin geleceği ve muhtemelen Targaryen ailesini konu edeceği söylentileri yayılmıştı. Bu söylentiler doğru çıktı. Game of Thrones evreninde, diziden önce Targenyenlerin hüküm sürdüğü dönemi anlatacak olan House of the Fire, 2022 yılında ekranlarda seyircisiyle buluşacak.

Game of Thrones evrenini yaratan yazar George R. R. Martin’in Targanyen sülalesine özel bir takıntısı bulunduğu biliniyor. Ejderhalarla büyü bağları olan aile, Game of Thrones dizisinden önce, ejderhaları kullanmayı keşfetmiş ve Westeros’a da böylece hükmetmeye başlamıştı. Sonrasında başarısız bir dizi Targarten hükümdarı, ülkede Robert Baratheon’ın başını çektiği bir isyan başlatmış ve son Targaryenler, Viserys ve Danerys evrenki diğer kıtaya kaçmak zorunda kalmışlardı.

Bir başka spinoff olan Age of Heroes iptal edilmişti. Ancak, Targaryen hanesi ile ilgili daha fazla detayı öğreneceğimiz dizi tüm hızıyla devam ediyor

Game of Thrones Dizisi Age of Heroes İptal Edildi

Danerys’in abisi Viserys’e ismini veren Kral Viserys’e hayat verecek olan karakterin oyuncu seçiminin açıklanması, dizinin yakın zamanda başka haberlerle de karşımızda olacağının sinyalini veriyor. Bir kaç yıl sürecek olan Game of Thrones açlığımızı doyuracak dizinin bir süre daha haberleriyle yetinmek zorunda kalacağız. Şu anda elimizde olan tek görsel, HBO tarafından, Game of Thrones Youtube kanalı üzerinden yayınlanan bir soft fragman.

https://www.youtube.com/watch?v=gBP0aldKn0o&ab_channel=GameOfThrones

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir