Anasayfa > Sanat Haberleri > Watchmen 1. Sezon Bu Haftasonu HBO’da Ücretsiz

Watchmen 1. Sezon Bu Haftasonu HBO’da Ücretsiz

Watchmen 1. sezon, bu haftasonu HBO’da ücretsiz olarak izlenebilecek. Şimdiye kadar çizgiroman hayranlarından tam not alan diziyi kaçırmayın.

Watchmen dizisinin ilk sezonu bu haftasonu HBO’da ücretsiz olarak izlenebilecek. 19-21 Haziran tarihlerinde izleyebileceğiniz diziyi hala izlemediyseniz, mutlaka bir şans vermelisiniz.

Watchmen, nlü çizgi roman yazarı Alan Moore‘un 1986 yılında DC Comis tarafından yayınlanmaya başlayan bir çizgiromanı. Hikaye, Watchmen adı verilen bir grup kahramanın maceralarını konu alıyor. Bu çizgiroman, geek dünyası arasında kültlemiş hikayelerden biri olarak kabul ediliyor. Bu anlamda dizisi çekilmeye başladığında, hayranlar hem heyecanlı hem de gergindi. Ancak dizi beklentileri boşa çıkarmadı ve hem izleyecilerden hem de eleştirmenlerden tam not aldı. Dizinin 1. sezonu HBO’da bu haftasonu geçerli olmak üzere ücretsiz izlenebilecek.

Mutlaka İzlemeniz Gereken En İyi Bilim Kurgu Dizileri

Watchmen’in bu haftasonu ücretsiz yapılması ise aslında oldukça manidar. Bilindiği gibi dünya şu anda ırkçılık konusunda oldukça karışmış durumda. Bu karışıklığın başladığı yer olan Amerika’da haftasonu “Juneteenth” ismi verilen gün kutlanıyor. Bu gün, ABD’de köleliğin bittiği gün olarak kutlanıyor. Watchmen’in ırkçılık temasını da işlemesi sebebiyle HBO diziyi bu haftasonu ücretsiz yaptı.

Konuyla ilgili açıklama yapan HBO: “Amerika’da sistemik ırkçılığın temellerini işleyen bu dokunaklı dizinin, tüm bölümlerini ücretsiz sunmak için daha iyi bir zaman olamazdı.” açıklamasında bulundu.

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir