Anasayfa > Sanat Haberleri > Westworld 4. Sezon İçin Onayı Kaptı!

Westworld 4. Sezon İçin Onayı Kaptı!

HBO’nun en popüler dizilerinden olan Westworld 4. sezon onayını alarak izleyicilerine müjdeli bir haber verdi. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz ay uzun bir aranın ardından izleyiciler ile tekrar buluşan HBO yapımı bilimkurgu dizisi Westworld 4. sezonu için onay aldığı haberi ile hayranlarını sevindirdi. 3. sezonun final bölümü için geri sayım başlamışken HBO tarafından yapılan açıklama ile seyirciler ile paylaşılan bu haberin yanı sıra The Hollywood Reporter gibi güvenilir kaynaklardan gelen dizinin altı sezon olarak planlandığı haberi de maceranın henüz bitmediğinin bir diğer kanıtı.

Westworld 4. sezon

Westworld 4. sezon onayını duyuran HBO yetkilisi Casey Bloys ayrıca vahşi batı temalı bir eğlence parkından teknokratik bir metropole uzanan bu hikayenin bir sonraki adımını görmek için de sabırsızlandıklarını ifade etti. HBO‘nun en çok izlenen yapımları arasında kendine güçlü bir yer edinmeyi başarmış olan dizi bu sezonu ile geçtiğimiz iki sezonun biraz gerisinde kalmış olsa da hayranlar dizinin genel gidişatından hala memnun. Bakalım Westworld 4. sezonu ile çıtayı biraz daha yükseğe çıkartmak konusunda ne derece başarılı olacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir