Anasayfa > Teknoloji Haberleri > WhatsApp İçin Yeni Bir Özellik: Kendini Silen Mesajlar!

WhatsApp İçin Yeni Bir Özellik: Kendini Silen Mesajlar!

WhatsApp için kendini imha eden süreli mesajlar güncellemesi yolda. Bu güncellemeyle mesajlarınız belli bir süre geçtikten sonra kendilerini silebilecek.whatsapp

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp, yeni bir özellik için çalışmalara başladı. Bu özellik sayesinde attığınız mesajlar, 7 günün ardından kendiliğinden silinecekler. Henüz test aşamasında olan bu süreli mesajlar özelliği, en yakın zamanda WhatsApp’taki yerini alacak.

Bu özelliği kullanmak da oldukça kolay. Tek yapmanız gereken ilgili butona tıklayarak özelliği aktif etmek. Özelliği aktif ettikten sonra başka bir şey yapmanıza gerek kalmıyor, sohbetlerde yazdığınız mesajlarınız 7 günün ardından kendiliğinden siliniyorlar. Ayrıca bunu normal sohbetlerin yanı sıra grup sohbetlerinde de kullanabiliyorsunuz. Fakat belirtmekte fayda var ki grup sohbetlerinde bu özelliği açma ve kapama yetkisi sadece grup yöneticisine ait. Yani eğer sadece grup üyesiyseniz, bu özelliği yöneticinin izni olmadan kullanamazsınız.

OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Edition Tanıtıldı!

WhatsApp sözcüsününden gelen açıklamaya göre özellik, şu anlık sadece bellirli kullanıcılarla test edilmekte. Testler bittikten ve ortaya çıkabilecek pürüzler de giderildikten sonra özelliğin diğer bütün kullanıcılara sunulması düşünülüyor. Tabi bu özelliği hali hazırda kullanan uygulamalar da mevcut. Snapchat ve Signal’ın yanı sıra,  son zamanlarda popülerliği giderek artan Telegram da bu özelliğe bir süredir sahip. Bu özelliğin WhatsApp’a ne zaman geleceği ve herkesin kullanımına sunulucağı ise henüz belirsiz.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir