Anasayfa > Sanat Haberleri > Whoopi Goldberg Süper Kahraman Filmi Yazıyor

Whoopi Goldberg Süper Kahraman Filmi Yazıyor

Whoopi Goldberg Süper Kahraman filmi yazıyor. Geek dünyasına merakıyla tanınan Hollywood efsanesi ilginç konuya bir röportajda değindi.

Whoopi Goldberg’in geek dünyasına merakı yeni değil. Oyuncu daha önce de, Star Trek: Original Series’de yer alan siyahi karakter Uhura‘yı görüp, bir aktör olarak ondan ilham aldığını söylemişti. Bu ilham daha sonra Star Trek: The Next Generation dizisinde Goldberg’ü Guinan rolünde izlememize neden oldu. Şöhretini Sister Act ve Ghost gibi filmlerle köklendiren oyuncu, bugün Hollywood’un en başarılı ve ünlü oyuncuları arasında kabul ediliyor. Kariyerine The View gibi gündüz programlarıyla devam eden oyuncu, aslında hiçbir zaman bilim kurgu dünyasından tam anlamıyla kopmadı. Son olarak Oscar kazanmasının 30. yıldönümü için Variety dergisine verdiği röportajda konuşan Goldberg, heyecan verici yeni bir projeden bahsetti.

Mutlaka İzlemeniz Gereken En İyi Bilim Kurgu Dizileri

Röportaja göre Goldberg bir süper kahraman filmi için senaryo yazıyor. Filmle ilgili detaylar belli değil. Ancak Goldberg süper kahramanın ileri yaşlarda siyahi bir kadın olacağını söyledi. Kahramanın geç yaşında süper güçlere kavuşacağı ve bunları kullanmayı öğreneceği bir hikaye üzerinde çalışan Goldberg, projesi için oldukça heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Goldberg çocukluğundan beri süperkahramanlara ilgi duyduğunu söyledi. Süper kahramanların her zaman dünyayı kurtardığını ama dünyayı asıl kurtaracak kişilerin yaşlı siyahi kadınlar olduğunu söyleyen Goldberg’ün bu konuyu anlatan bir film yazması da oldukça anlaşılır.

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir