Anasayfa > Sanat Haberleri > Witcher Anime Filmi Yolda

Witcher Anime Filmi Yolda

Witcher anime filmi ile kapımızı çalmaya çalışan Netflix, Twitter hesabında haberi doğruladı. The Witcher: Nightmare of the Wolf yolda.

Netflix’in Geek güruh için hazırladığı paylaşımları yayınladığı NX adlı Twitter hesabı hazırlanan Animeyi paylaştığı tweet ile doğruladı. Kurt’un Kabusu olarak da çevirebileceğimiz bu yeni içerik (Witcher anime filmi) ile ilgili bilinen ayrıntılar henüz oldukça az, fakat Geralt’ın lakabı olan ‘Kurt’ isminin anılması bize birkaç ipucu veriyor gibi. Dizideki başrol oyuncumuz Henry Cavill ile ilgili bir bağlantı olacak mı bilmiyoruz? Tabii esinlenmeler olması kaçınılmaz, çünkü dizinin yapımcısı ve televizyona uyarlayan isimleri arasında yer alan Beau DeMayo ve Lauren S. de ekipte yer almakta.

Şaşırma Hakkı Nedir?

Witcher Anime Filmi için bildiklerimiz

Dilerseniz atılan Tweet’i aşağıya bırakıp elimizden geldiğince çevirelim.

“Söylentiler doğru, yeni Witcher hikayesi üzerine çalışılıyor! Anime film, The Witcher: Nightmare of the Wolf, bizi kıtanın karşılaştığı yeni bir tehlikeye götürüyor. Film size Witcher ekibinden Lauren Hissrich ve Beanu DeMayo tarafından, Legend of Korra’nın arkasındaki stüdyo ile hazırlanarak sunulacak.”

Ayrıca The Witcher dizisinin 2. sezonu da onaylanmıştı. Dolayısıyla hangisi önce çıkacak tahmin etmek oldukça güç. Çünkü bahsi geçen iki ekibin de elinde şu an farklı işler var. Muhtemelen çok etkileşim alan 1. sezon’daki etkiyi yaratmak için ve uzak doğu müşterilerini de platforma çekmek için yeni bölümlerden kısa bir süre önce yayınlanacağını söyleyebiliriz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir