Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Xbox Kablosuz Mikrofonlu Kulaklık Duyuruldu

Xbox Kablosuz Mikrofonlu Kulaklık Duyuruldu

Microsoft, segmentinde en iyisi olduğu iddia ettiği Xbox Kablosuz Mikrofonlu Kulaklık ürününü 99 dolarlık fiyatıyla duyurdu.

99 dolarlık etiketle 16 Mart’ta piyasaya sürülecek olan ve ön siparişe açılmış olan yeni aksesuar, “en iyi ses ve sohbet performansı, üst düzey tasarım ve rahatlık, her oyuncu için eşsiz bir deneyim” vaadiyle dikkat çekiyor. Microsoft tarafından kendi sınıfında en iyi kulaklık olduğu iddia edilen Xbox Kablosuz Mikrofonlu Kulaklık, Windows Sonic, Dolby Atmos and DTS Headphone: X gibi uzamsal ses teknolojilerini destekleyecek.

xbox kablosuz kulaklık

Xbox Donatıları uygulaması sayesinde kulaklık üzerinde frekans düzenleyici, bas artırma, otomatik ses kapatma hassasiyeti ve mikrofon izleme düzeyleri gibi ses kontrollerinde ince ayarlar yapılabilecek. Dahili ve yeniden şarj edilebilir pil ile sunulan, 15 saate varan pil ömrü vadeden kulaklık Xbox Series S/X, Xbox One, Windows 10 platformlarında çalışabilecek ve mobil cihazlara da bluetooth aracılığıyla bağlanabilecek.

Buraya tıklayarak yeni Xbox kulaklığı hakkındaki detaylı teknik bilgilere ulaşabilir ve kulaklığı görsel olarak inceleyebilirsiniz. Kulaklığın Türkiye fiyatı konusunda henüz resmî bir açıklama yok fakat diğer Xbox aksesuarlarının ülkemizdeki fiyatına bakılınca bu kulaklığın da 1.000 TL’den daha ucuz bir fiyata piyasaya sürüleceğini söylemek güç.

Xbox Series S, Taa Temmuz Ayında Gösterilmişti

İlginç olan nokta ise bu kulaklığın ekim ayında bize gösterilmiş olması. Xbox Series X için yayımlanan fragmandaki oyuncu, daha duyurulmadan önce bu kulaklığı kullanıyordu. Xbox’ın yöneticisi Phil Spencer’ın taa temmuz ayında Xbox Series S’i göstermesi de Microsoft’un bazı şeyleri göz önünde sakladığının bir diğer kanıtı olarak dikkat çekiyor. Yukarıdaki butona tıklayarak ilgili içeriğimize ulaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir