Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Xbox Series S, Taa Temmuz Ayında Gösterilmişti!

Xbox Series S, Taa Temmuz Ayında Gösterilmişti!

Geçtiğimiz günlerde Series X ile birlikte çıkış tarihi duyurulan küçük boyutlu Xbox Series S, temmuz ayında oyunculara gösterilmişti.

Xbox Series S, Xbox’ın yeni nesilde çıkaracağı küçük konsol. Yeni nesil oyunları rahatça oynatacak olan ve boyutu Xbox Series X’ten daha küçük olan, fiyatı da daha düşük olan konsolun ilk olarak geçtiğimiz günlerde gösterildiğini sanıyorduk fakat Xbox cephesinden yeni bir açıklama geldi. Temmuz ayında yapılan bir yayında Phil Spencer’ın kitaplığında olan konsolu kimsenin fark etmediği paylaşıldı.

Series S ve Series X Fiyatları Açıklandı!

“İyi bilgi: Xbox Series S o kadar küçük ki Phil Spencer kendisini 1 Temmuz’dan beri kitaplığında tutuyordu ve kimse fark etmedi. ?”

Xbox’ın yeni nesil konsolları Series X ve Series S’in fiyatları sırasıyla 499 ve 299 dolar olacak. Konsolların ülkemizdeki satış fiyatı ise henüz resmî olarak açıklanmadı. İki konsol da çıkışını 10 Kasım’da gerçekleştirecek, ön siparişin başlama tarihi ise 22 Eylül.

Geçtiğimiz gün Xbox’ın Twitter hesabından paylaşılan yeni nesil kontrolcüye yakın bakış fotoğrafları oyuncuların ilgisini çekmişti. Kontrolcü üzerindeki yeni tuş ve detaylı fotoğraflar oldukça güzel gözüküyordu. Konuyla ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki haberimize atlayabilirsiniz.

Yeni Nesil Xbox Kontrolcüsüne Yakın Bakış

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir