Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Xbox Series S Reklamı ve Teknik Özellikleri Sızdırıldı!

Xbox Series S Reklamı ve Teknik Özellikleri Sızdırıldı!

Bu sabah gelen sızıntıların ardından duyurulan yeni ufak konsol Xbox Series S için reklam ve teknik özellikler de sızdırıldı!

Sabah uyandığımızda Xbox Series X’in çıkış tarihi ve kardeş konsolu hakkında bazı bilgiler sızdırılmıştı. Ardından Microsoft cephesi sessiz kalmayıp Xbox Series S’i resmi olarak bizlere duyurmuştu. Şimdi ise yeni bir sızıntıyla karşı karşıyayız: Resmi olarak duyurulan konsolun reklamı ve reklamla birlikte teknik özellikleri de sızdı! 500 GB’lık SSD’ye sahip olan Series S, 120 FPS’e kadar 1440p’lik görüntüyü destekleyebilecek. Tamamen dijital olarak karşımıza çıkacak, yani disk slotu içermeyecek olan konsolda 30 FPS beklentisinin yalan olması oyuncuların yüzünü güldürdü.

Xbox Series S Resmi Olarak Duyuruldu!

Xbox Series S Reklamı

Reklamda birçok yeni nesil oyunun gösterilmesinin ardından bazı oyunların yeni nesil için optimize edilmiş versiyonlarının da oynatılacağı belirtiliyor. Xbox mühendisleri tarafından geliştirilen 500 GB’lık SSD içerecek olan konsolda çok düşük bir gecikme süresiyle 4K görüntüyle oynayabilecek, değişken gölgelendirme oranı ve yenileme hızlarıyla oyunların tadını çıkarabileceğiz. Microsoft’un yakın zamanda reklamı resmî olarak yayınlaması ve hem Series X hem de Series S hakkında daha çok bilgi vermesi bekleniyor.

Series S Hakkında

Series S, Series X’e göre daha düşük fiyatlı,  daha az performans gösterebilecek, orta sınıf ve daha küçük bir model olarak karşımıza çıkıyor. Xbox Series S’te herhangi bir disk sürücüsü bulunmayacak ve şu ana kadar çıkış yapacak en küçük Xbox modeli olacak. Düşük fiyatlı ve alt model bir konsol olmasına rağmen Series S, yeni nesil oyunları rahatlıkla oynatabilecek.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir