Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Xbox Series X Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Xbox Series X Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Ülkemizdeki oyuncuların merakla bekledikleri Xbox Series X Türkiye fiyatı nihayet belli oldu. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz günlerde Microsoft cephesinden yapılan açıklamalar ile Xbox Series X‘in yurt dışında 499, konsolun küçük kardeşi olarak da değerlendirebileceğimiz dijital sürümü olan Xbox Series S‘in ise 299 dolardan satışa sunulacağını öğrenmiştik. Bu açıklamaların ardından ise cihazların Türkiye fiyatları için çeşitli tahminler ortaya atılmıştı. Xbox‘ın resmi sitesi üzerinde ortaya çıkan fiyatlar tartışmalara da son noktayı koymuş oldu. Sitede yer alan rakamlara göre Xbox Series X Türkiye fiyatı 7.499 TL olarak belirlenmiş durumda. Xbox Series S için açıklanan fiyat ise 4.599 TL.

Xbox Series X Türkiye fiyatı

 

Bu zamana kadarki en güçlü Xbox konsolu olarak değerlendirilen Xbox Series X ve onun küçük kardeşi Xbox Series S‘in Türkiye ön sipariş tarihi ise 22 Eylül olarak belirtilmiş vaziyette. Xbox Series X ile birlikte oyuncular gerçek 4K deneyimini yaşamanın yanı sıra ayrıca cihazlarından 8K çözünürlüğe kadar da destek görecekler. Bunun yanı sıra Xbox Series S ise 4K çözünürlük desteği sunmayacak olsa da o da tıpkı Series X gibi oyunları 120 FPS‘e kadar destekleyecek. Series X ile aynı güçte bir işlemci taşıyacak olan Series S‘in bir disk okuyucusuna sahip olmadığını, yalnızca dijital sürüm olduğunu hatırlatmakta da fayda var.

10 Kasım tarihinde raflarda yerini alması beklenen konsollar bakalım oyuncuların beklentilerini karşılamak konusunda başarılı olabilecekler mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. 😀 : Sa yeni bi teknolojik alet mi o bi tane de bana alsana merak ettim. Bi tane de şu arkadaşa al. Şuna da bi parçasını ver ağlamasın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir