Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Yemeksepeti ve Banabi’den Virüse Karşı Temassız Teslimat!

Yemeksepeti ve Banabi’den Virüse Karşı Temassız Teslimat!

Yemeksepeti, insanlar arasındaki teması minimum düzeye indirip virüsün yayılmasını önlemek için Temassız Teslimat özelliğini kullanıma açtı.

COVID-19 salgını, dünyanın dört bir yanında hayatı sekteye uğrattı. İnsanlar evde kaldığı için ne kadar birçok platformda oyuncu rekorları kırılsa da espor sektöründe birçok etkinlik iptal edilmiş durumda. Bu salgına karşı önlemler alınmaya devam ediyor.

Birçoğumuzun kullandığı Yemeksepeti ve Banabi siteleri de koronavirüs karşısında alınan önlemlere bir katkı sağladı. Online ödeme yaptıktan sonra seçilebilen “Temassız Teslimat” özelliği ile siparişini verdiğiniz ürünler size elden teslim edilmiyor ve kapınızın koluna asılıyor. Böylece insanlar arası etkileşim minimuma indirgenerek muhtemel bir virüs transferi önlenmiş oluyor.

temassız teslimat

Temassız Teslimat özelliği, ödeme internet üzerinden önceden yapılınca kullanılabiliyor. Sipariş notuna önceden eklenmiş olan seçeneğe tıklayarak ödemesini önceden yaptığınız siparişinizi temassız bir şekilde kapınızdan teslim alabiliyorsunuz.

Koronavirüsle mücadele kapsamında yakın zamanda NVIDIA firmasından da kullanıcılara yapılan bir çağrı görmüştük. NVIDIA, kullanmadıkları zamanlarda oyunculardan ekran kartlarının gücünü araştırmalara bağışlamalarını rica etmişti.

NVIDIA’dan Oyunculara Koronavirüs Çağrısı

 

 

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir