Anasayfa > Sanat Haberleri > Yeni Batman Filmi Neredeyse 3 Saat Sürecek

Yeni Batman Filmi Neredeyse 3 Saat Sürecek

Yönetmenliğini Matt Reeves’in üstlendiği Robert Pattinson’lı yeni Batman filmi 2 saat 55 dakika uzunluğunda olacak.

Batman tüm zamanların en sevilen süper kahramanlarından birisi. Bugüne kadar çizgi romanları, filmleri ve oyunlarıyla karşımıza çıkan Batman’i önümüzdeki Mart ayında beyaz perdede tekrardan görme şansına sahip olacağız. Çünkü yönetmenliğini Matt Reeves’in üstlendiği ve başrolünde Robert Pattinson’ı göreceğimiz yeni Batman filmi 4 Mart tarihinde izleyicilerle buluşacak. Ayrıca gelen haberlere göre film 2 saat 55 dakika uzunluğunda olacak.


Yeni Batman filmi bu özelliğiyle şu ana kadar yapılmış en uzun Batman filmi olacak. Yapılan diğer süper kahraman filmleri arasında da kendine tepelerde yer bulan film, süre açısından Avengers: Endgame’den sonra ikinci sırada yer alıyor. Endgame 3 saatlik uzunluğuyla yeni Batman’ın biraz ilerisinde.

Bununla beraber şu ana kadar yapılan en uzun süper kahraman filmi rekorunun sahibi hala Zack Snyder’s Justice League’a ait. 4 saatlik uzunluğuyla Justice League en yakın rakibinden bir saat daha uzun. Bununla beraber filmin bu versiyonu sinemada yayınlanmamış, HBO Max üzerinden seyircilerle buluşmuştu.

Yeni Batman

Robert Pattinson’ı başrol olarak göreceğimiz filmde alışık olduğumuzdan daha karanlık bir Batman izleyeceğiz. Filmin kadrosunda ise Colin Farrel, Andy Serkis, John Turturro, Jeffrey Wright ve Zoë Kravitz gibi isimler yer alıyor. Şu anda çekimleri bitmiş olan film 4 Mart 2022’de sinemada izleyicilerle buluşacak.

Battlefield 2042 Zombi Modu Aktif Hale Geldi

Bazı izleyiciler süre konusunda pek mutlu olmasa da bazıları bu durumdan oldukça memnun. Gerçekten de film neredeyse 3 saatlik süresiyle alıştığımız süper kahraman işlerinden bir hayli uzun. Fakat diğer bir açıdan bakacak olursak da 2021’in en beğenilen filmleri de pek kısa sayılmazdı. Denis Villeneuve’ün en yeni filmi olan Dune 2 saat 35 dakika, Spider-Man: No Way Home ise 2 saat 28 dakika uzunluğuyla bizi uzunca bir sürede sinemada tutmuştu. Bununla beraber sürelerine rağmen her iki film de bolca övgü almış ve beğenilmişti. Yeni Batman’ın nasıl bir başarı sergileyeceğini ise 4 Mart tarihinde göreceğiz.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir