Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Yeni PlayStation 5 Etkinliği İçin Tarih Sızdırıldı

Yeni PlayStation 5 Etkinliği İçin Tarih Sızdırıldı

Sony tarafından düzenlenecek olan yeni PlayStation 5 etkinliği için güvenilir kaynaklar tarafından bazı sızıntılar yapıldı. Detaylar haberimizde.

Sony‘nin oyuncuların merakla beklediği PlayStation 5 hakkındaki yeni detayları açıklayacağı sıradaki etkinliğinin tarihi ortaya çıkmış olabilir. Yapılan sızıntılara göre yeni State of Play etkinliği 6 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. Yapılan sızıntılar hakkında resmi bir açıklama gelmiş olmasa da bilgilerin kaynağının daha önceki etkinlik tarihini de doğru bir biçimde sızdırmış olan Robert Serrano olması ihtimalleri kuvvetlendiriyor.


Serrano‘ya göre yeni PlayStation 5 etkinliği YouTube, Twitch ve PlayStation‘ın resmi internet sitesi üzerinden Türkiye saati ile 23:00’da canlı olarak gerçekleştirilecek. Serrano konuya ilişkin daha fazla detay vermemiş olsa da düzenlenecek olan sıradaki PlayStation 5 etkinliği ile birlikte Sony‘nin oyuncuların karşısına daha fazla PlayStation 5 özel oyunu ile çıkması oldukça muhtemel görünüyor. Bunun yanı sıra oyuncuların beklentileri konsolun bu etkinlik ile birlikte ön siparişe de açılacağı yönünde.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir