Anasayfa > Sanat Haberleri > Yeni Spiderman Filmi İçin Kollar Sıvandı

Yeni Spiderman Filmi İçin Kollar Sıvandı

Marvel ve SONY’nin aralarındaki anlaşmazlıklar ve en son da bu anlaşmazlıkların nihayet son bulması ile gündeme gelen yeni Spiderman filmi hakkında pek çok detay gündemimize düştü. Spiderman’ın üçüncü filmi için prodüksiyon çalışmaları ile beraber, filmin çekileceği mekanlar da basına düşen detaylar arasında. 

Yeni Spiderman Filminin İsmi Henüz Belli Değil

Öncelikle bunu belirtmeliyiz. Filmin adı Spiderman 3 mü olacak ya da Homecoming ve Far From Home gibi bir ismi mi olacak şu an için belli değil.

Filmin Kötü Karakteri

Film ile ilgili elimize ulaşan en heyecan verici iddialardan biri de şüphesiz filmde göreceğimiz kötü karakter, kahramanımızın baş düşmanı olacak kişinin kim olduğudur. Dolaşan iddialara göre örümcek adamın, üçüncü filmdeki baş düşmanı Kraven! 

Yeni Spiderman Filmi İçin Kollar Sıvandı

Daha çok çizgi romanlardan bilinen Kraven karakteri, Spiderman‘in sıkı hayranları tarafından oldukça seviliyor.

Spiderman’ın Çekileceği Yerler

Filmin çekileceği yerlere gelirsek henüz bildiğimiz 4 lokasyon var. Los Angeles, New York, Atlanta ve Thor: Dark World filmi için de lokasyon olarak kullanılan İzlanda, filmin çekileceği yerler olarak biliniyor.

Yeni Spiderman filminin çekimlerinin Temmuz ayında başlaması bekleniyor. Bize düşen ise heyecanla serinin üçüncü filmini beklemek, Sony ve Marvel yine birbirlerine küsmezlerse tabii.

Film dünyasındaki gelişmelerden haberdar olmak için sanat haberleri kategorimize göz atmayı unutmayın.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir