Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Yeni State of Play Etkinliği İçin Tarih Belli Oldu

Yeni State of Play Etkinliği İçin Tarih Belli Oldu

Sony tarafından yapılan açıklama ile birlikte yeni State of Play etkinliği için tarih ve bazı detaylar belli oldu. Detaylar haberimizde.

Sony, PlayStation cephesinden en son haberleri vermek için yeni bir State of Play etkinliği ile daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyuncular tarafından merakla beklenen etkinlik 6 Ağustos Perşembe günü, Türkiye saati ile 23:00‘da başlayacak. Sony bu kez geçtiğimiz State of Play etkinliğine kıyasla daha çok PlayStation 4 üzerinde duracak. Bununla birlikte yapılan açıklamalara göre etkinliğin odak noktalarından biri de PS VR olacak.


Sony cephesinden yapılan ve beklentileri bir nebze de olsa düşüren bir diğer açıklama da bu etkinlikte herhangi bir büyük duyuru olmayacağı. Yeni State of Play etkinliğinin çerçevesi daha çok önceki etkinlikte duyurusu yapılmış olan oyunlar hakkında bazı güncellemeler ve PlayStation 4 için gelecek olan üçüncü parti oyunlar hakkında olacak. Etkinlik Sony‘nin resmi Twitch ve YouTube kanalları üzerinden de canlı olarak yayınlanacak.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir