Anasayfa > Sanat Haberleri > Yeni Willy Wonka Filmi İçin Hazırlıklar Başladı

Yeni Willy Wonka Filmi İçin Hazırlıklar Başladı

Warner Bros.’un yapımcılığını üstlendiği yeni Willy Wonka filminin 2023’te vizyona girmesi planlanıyor. Wonka’nın geçmişini anlatan film için seçilen oyuncular ve daha fazlası haberimizde. 

Warner Bros. çikolata fabrikasının kapılarını bu defa Willy Wonka’nın hikayesini anlatmak üzere açıyor. Warner Bros. yeni Willy Wonka filmi ile izleyicileri Willy Wonka’nın geçmişine, çikolata tutkusunun başladığı ilk yıllara götürmeyi planlıyor. Çekimleri birkaç ay içerisinde başlayacak olan filmin konusu hakkındaki bilgiler hala gizli tutuluyor. Yönetmenliğini Paul King’in yaptığı filmin senaryosunu Simon Rich kaleme alıyor. Vizyona giriş tarihi 17 Mart 2023 olarak planlanan filmin oyuncu kadrosu henüz kesinleşmiş değil. Ancak Tom Holland ve  Timothée Chalamet‘in Wonka’nın gençliğini canlandıracak başrol oyuncuları olarak seçildikleri yönünde bazı söylentiler var.

yeni Willy Wonka

İlk defa 1971 yılında yayınlanan Willy Wonka & the Chocalate Factory filminin ardından 2005‘te yayınlanan Charlie and the Chocolate Factory filminde Willy Wonka rolünü Jonny Depp canlandırmıştı. Çocukluk yıllarımızda izlediğimiz filmin yıllar  sonra aynı hikayeyle geri dönmesi sevindirici. Eski filmlerin hikayelerini geliştirip tekrar sunmayı seven Warner Bros.’un yeni Wonka filmi için ne sürprizler planladığını henüz bilemiyoruz. Oyuncu kadrosu hala kesinleşmemiş olan filmde Wonka rolü için Ryan Gosling, Donald Glover ve Ezra Miller gibi isimler düşünülmüş ancak kesin bir sonuç belirtilmemişti.

Daha önce Örümcek Adam ve Avenger: Endgame filmlerinde gördüğümüz Tom Holland ile Call Me By Your Name filmi başrol oyuncusu Timothée Chalamet’in Wonka rolünü alıp almadıklarını ilerleyen günlerde göreceğiz.

Hakkında Ayşe Nur Alagöz

Bazen yazar, bazen yazmaz bir 46'lık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir