Anasayfa > Sanat Haberleri > Youtube Fenomeni Enes Batur Kaza Yaptı

Youtube Fenomeni Enes Batur Kaza Yaptı

Türkiye’de en çok abonesi bulunan Youtuber’lardan Enes Batur kaza yaptı. Etiler’de gerçekleşen kazada araç kullanılamaz hale gelirken, Enes Batur kazayı ufak sıyrıklarla atlattı.

22 yaşındaki fenomen, 7.5 milyon aboneye sahip. Oyun videolarıyla ün kazanan yayıncı son dönemde farklı içeriklerle de izleyicisinin karşısına çıkıyor. Yakın zamanda hakkında koronavirüs kurallarına uymadığına dair haberler çıkan içerik üreticisi, bu sefer hayranlarını korkuttu. Enes Batur kaza yaptı.

Araç
Enes Batur’un aracı kaza sonrası bu hale geldi.

İşte Enes Batur’un kaza anı:

Bu sabah Etiler Tepecik yolunda gerçekleşen kazada ünlü Youtuber’ın lüks aracının kontrolünü kaybettiği, önce ağaçlara sonra da park halindeki bir araca çarparak durabildiği belirtiliyor. Aracı kullanılamaz hale gelse de bölgeye gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Enes Batur’un durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Sosyal platformlar üzerinden henüz bir açıklama yapmayan Batur hayranlarını merak içerisinde bıraksa da durumunun iyi olduğunu bilmek herkesi rahatlattı.

Enes Batur'un durumu
Arkadaşları ve sevgilisi tarafından teselli edilen Enes Batur’un durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir