Anasayfa > Teknoloji Haberleri > YouTube Rewind 2020 Pandemi Nedeniyle İptal Edildi

YouTube Rewind 2020 Pandemi Nedeniyle İptal Edildi

Artık bir internet klasiği haline geldiğini rahatça söyleyebileceğimiz YouTube Rewind 2020 yılında yapılmayacak. Detaylar haberimizde.

YouTube 2010 yılından beri her sene paylaştığı Rewind videoları ile o yıl içerisinde olan olayları bizlere sene sonunda hatırlatıyordu. Yıl içerisinde oluşan trendler, popüler içerik üreticileri ve yılın öne çıkanları Rewind videolarında kendilerine yer bulurken biz izleyiciler için de geride bıraktığımız yılın güzel bir özeti oluyordu. Ancak YouTube bu yıl pandemi sebebiyle Rewind videosu yayınlamayacağını açıkladı.


YouTube tarafından yapılan açıklamada 2010 yılından beri gerçekleştirilen Rewind‘ın geride bıraktığımız yılı hatırlatmanın yanı sıra kutlama anlamı taşıdığından da bahsediliyor. 2020 yılında yaşanan şeylerin kutlamaya uygun olmadığı ve hiçbir şey olmamış gibi davranmanın doğru gelmediğini ifade eden YouTube bu sebepten ötürü bu yıl karşımıza bir Rewind videosu ile çıkmayacaklarını açıkladı. Açıklama metninde ayrıca 2020 yılında içerik üreten kişilere insanları bu zor zamanlarda eğlendirmeyi başardıkları için de teşekkür edildi. YouTube Rewind 2020 hakkında verilen iptal kararı çoğu insan tarafından da destek bulmuş durumda. Kısacası bu sene bir Rewind göremeyeceği ancak geçtiğimiz yılın videosunu tekrar hatırlamak isterseniz sizi şöyle alalım;

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir