Anasayfa > Teknoloji Haberleri > YouTube Rewind Videoları İçin İptal Kararı Aldı

YouTube Rewind Videoları İçin İptal Kararı Aldı

Artık neredeyse bir gelenek halini almış olan ve her yıla özel yapılan YouTube Rewind videoları için iptal kararı verildi!

Bünyesinden pek çok akım çıkartan ve her geçen gün hayatlarımızda daha da büyük bir yer edinmeye başlayan YouTube internetin devlerinden. Dünyanın en büyük video platformu olan YouTube bilindiği üzere her yılın sonlarına doğru izleyicilerin ve kullanıcıların karşısına artık bir gelenek halini almaya başlamış olan Rewind videoları ile çıkıyor. Geride bırakmaya hazırlandığımız yılın öne çıkan akımlarını, YouTuber‘larını, videolarını ve isimlerini farklı konseptler çerçevesinde derleyen Rewind videolarının ilki 2010 yılında yapılmıştı. O tarihten beri şirket her yıl yeni bir Rewind videosuyla karşımıza çıkmaya devam etti.

YouTube Premium Lite İle Reklamlardan Kurtulmak Ucuzlayabilir

Ancak Rewind videoları için ip 2018 yılının videosunda koptu. Will Smith‘li Rewind videosu o yılın Fortnite, Dame tu Cosita ve Baby Shark gibi akımlarını içeriyordu. YouTube tarihinin en çok disslike alan videosu olarak tarihe geçen 2018 Rewind videosunun ardından şirket bu konseptteki videolar konusunda farklı şeyler denemiş olsa da hiçbir şey bir daha eskisi gibi olmadı. Yayınlanan diğer videolar da disslike yağmuruna tutulmaya devam edildi. YouTube ise nihayetinde Rewind konseptinin fişini çekmeye karar verdiğini açıkladı. YouTube kanadından gelen açıklamalara göre Rewind konsepti terk edilse de platform geride bıraktığımız yılları farklı bir biçimde özetlemeye ve karşımıza sunmaya devam edecek. Ufuktaki yeni konsept hakkında ise şimdilik bir açıklama gelmiş değil.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir