Anasayfa > Sanat Haberleri > Yüzüklerin Efendisi Dizi Detayları Açıklandı

Yüzüklerin Efendisi Dizi Detayları Açıklandı

Amazon Stüdyoları tarafından çekilen ve heyecanla beklenen dizi Yüzüklerin Efendisi ile ilgili detaylar ve sinopsis açıklandı. Gelen açıklamaya göre dizi Orta Dünya evreninin ikinci çağında geçecek.

Gelen açıklamaya göre dizi, sinema filmlerinden gösterilen zamanların binlerce yıl öncesinde geçecek. Geçtiğimiz gün yayınlanan sinopsiste yer verilen “J.R.R. Tolkien’in kaleminden çıkmış en büyük kötü karakterin” dizide yer alacağı belirtilirken akıllara gelen tek isim Sauron. Deadline sitesinin haberine göre dizide hem yeni hem de eski karakterler izleyici karşısında olacak.

Karşımıza çıkacak karakterlerden birinin Galadriel’in gençliği olacağını biliyorduk. Bunun yanı sıra Orta Dünya evreninin 2. çağında gücüne yeni ulaşmış Sauron’u, ve Hobbit ile Yüzüklerin Efendisi hikayelerinden tanıdık isimleri de görebileceğimiz kuvvetle muhtemel.

Dev Yüzüklerin Efendisi Testi ile Bilginizi Ölçüyoruz – 1

Pandemi sebebi ile yarım kalan ve daha sonrasında çekimleri tamamlanan dizinin 2021’in son aylarında ya da 2022 yılının başında izleyici karşısına çıkması bekleniyor. Dizinin çekimleri, sinema filmleri çekimlerinin de gerçekleştiği Yeni Zelanda’da tamamlanmıştı. Amazon tarafından 5 sezon olarak çekilecek dizinin her sezonunda 8 ile 10 arasında bölüm yer alacağı belirtiliyor.

Dizide göreceğimiz isimlerden bazıları ise Cynthia Addai-Robinson, Maxim Baldry, Ian Blackburn, Kip Chapman, Anthony Crum, ve Maxine Cunliffe. Dizinin yönetmeni ise Penny Dreadful dizisinden tanıdığımız J.A. Bayona.

Yüzüklerin Efendisi dizi olarak karşımıza çıkana kadar yapımın nasıl olacağına dair öngörüde bulunamıyoruz. Hali hazırda öğrendiğimiz bilgiler ise bizi şimdiden heyecanlandırmaya yetiyor. Dizi hakkındaki beklentilerinizi ve öngörüleriniz yorumlara yazabilirsiniz.

 

 

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir