Anasayfa > Sanat Haberleri > Yüzüklerin Efendisi Dizisi İlk Fragmanı ile Karşımızda!

Yüzüklerin Efendisi Dizisi İlk Fragmanı ile Karşımızda!

Amazon’un heyecanla beklenen Yüzüklerin Efendisi dizisi ilk fragmanı ile hayranların karşısına çıktı, elbette ortalık da karıştı!

J.R.R Tolkien‘in edebiyat tarihine damgasını vurmuş zamansız eseri Yüzüklerin Efendisi bu zamana dek karşımıza pek çok farklı uyarlaması ile çıktı. Tolkien tarafından ustalıkla yaratılmış olan evren video oyunları, animasyonlar, film ve kısa filmler ile defalarca işlendi. Şimdi ise sırada mega şirket Amazon‘un yapacağı dizi uyarlaması var. Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri adını taşıyacak olan dizi duyurulduğu ilk günden bu yana Orta Dünya hayranları tarafından heyecanla bekleniyordu. Yayınlanan ilk görselleri ile tartışmaları da beraberinde getiren Yüzüklerin Efendisi dizisi ilk fragmanı ile de nihayet izleyici karşısına çıktı.

Dev Yüzüklerin Efendisi Testi ile Bilginizi Ölçüyoruz!

Önemli spor etkinliklerinden olan ve milyonların aynı anda takip ettiği Super Bowl sırasında yayınlanan fragman sayesinde Orta Dünya‘ya ilk detaylı bakışı atma şansını da elde ettik. Göz kamaştıran görsel efektler ve aksiyon sahnelerine sahip fragman dizinin vadettiklerini de gözler önüne seriyor. Ancak göz alıcı görselliğin yanında pek çok Orta Dünya hayranı daha dizi çıkmadan beklentilerini minimuma indirmiş vaziyette. Zira Tolkien tarafından yaratılan evrene aykırı olarak dizide siyahi bir oyuncunun bir elfi canlandırması, cüce kadınının sakalsız olması gibi detaylar sosyal medyanın gündemini en çok meşgul edenlerden. Tüm bunlara bir de fragman ile gördüğümüz aksiyon sahneleri ile Orta Dünya görüntüleri eklenince pek çok hayran eserin orijinaline sadık kalınmadığı yönünde fikir belirtiyorlar. 2 Eylül tarihinde Prime Video‘da izleyicilerle buluşacak olan dizi bakalım çıkışı ile tüm bu tartışmalara bir son verebilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir