Anasayfa > Sanat Haberleri > Yüzüklerin Efendisi Dizisi Oyuncusu Diziden Ayrıldı

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Oyuncusu Diziden Ayrıldı

Fanatiklerinin çekingen bir şekilde beklediği Amazon’un Yüzüklerin Efendisi dizisinden bir ayrılık haberi geldi. Nedeniyse düşündürücü.

Diziyle ilgili gelen pek çok olumsuz haberle birlikte, dizinin bir ‘Yüzlerin Efendisi’ dizisinden de ziyade Orta Dünyada geçen bir dizi olduğunu öğrenmiştik. Yakın zamanda gelen son haberimiz ise oyuncu Tom Budge’un rolünü bıraktığını Instagram hesabından paylaşması oldu. Tom Budge diziden ayrılan ilk oyuncu değil ve yaptığı açıklama da Orta Dünya ve Tolkien seven kişilerin işe biraz daha kuşkuyla bakmasına neden olacak gibi.

Tom Budge yaratıcı ekibin yeni bir şeyler denediğini ve bundan dolayı onları tebrik ettiğini yayımladığı postun açıklama kısmında belirtti. Ayrıca ayrılma sebebininse Amazonun kendisinin karakterinde farklı bir yola gitmeyi seçmesi olarak açıkladı. Amazonun evrende yer alan karakterler üzerinde kabul edilmeyen değişikliklere neden olup olmadığı sorusuysa diziyi bekleyenler için oldukça olumsuz soru işaretleri diyebiliriz.

Daha önce Spielberg gibi usta yönetmenlerle de çalışma fırsatı edinmiş olan Tom Budge’un yaptığı paylaşımın tam halini de aşağıda sizinle paylaşıyoruz.

Tom Budge açıklama

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir