Anasayfa > Sanat Haberleri > Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri İlk Fragmanı Yayımlandı

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri İlk Fragmanı Yayımlandı

Ünlü fantastik seri Yüzüklerin Efendisi’nin Amazon tarafından çekilen dizisi Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri ilk fragmanı ile karşımızda.

Diziyle ilgili ilk haberlerin başladığı ilk günden itibaren, sırf gibi saklanan adını da öğrendiğimiz bu ilk fragman, bize yalnızca dizinin adını söylemekle de kalmıyor. Görücüye çıkacağı tarihi de paylaşıyor bizimle. Eylül 22’yi işaret eden fragman yalnızca 1 dakika uzunluğunda. Kitaptan tanıdık gelen o meşhur şiirin de kulaklarımıza kazındığı video ‘İsim Duyurusu’ başlığıyla yayımlandı. Yüzüklerin yapılışını gösteren bu kısa videodan çıkarabileceğimiz birkaç şey bulunuyor.

İlk Fragman Bize Neler Anlattı?

Dizi tıpkı söylentilerdeki gibi kardeşlikten öncesini konu olarak işleyecek. Ancak bir çoğumuz “Ne kadar öncesini? Silmarilleri mi?” diye düşünüyorduk hatırlarsanız. O Kadar da öncesini işlemeyeceğini, yine baş kötümüzün Sauron olacağını da bu yayın itibariyle anlamış olduk.

Lafı daha fazla uzatmayalım ve ilk fragmanı siz okurlarımızla paylaşalım. Hadi iyi, keyifli seyirler.

Nasıl olmuş efendim? Beğendiniz mi? Yoksa gözünüzün korkmasına mı sebep oldu daha çok? Görüşlerinizi yorumlarda bizimle paylaşırsanız çok seviniriz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir