Anasayfa > Sanat Haberleri > 9 Kere Leyla Filmi İçin İlk Fragman Yayınlandı

9 Kere Leyla Filmi İçin İlk Fragman Yayınlandı

Netflix üzerinden izleyicilerle buluşacak olan ve kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken 9 Kere Leyla filmi için ilk fragman geldi. Detaylar haberimizde.

Başrollerinde Demet Akbağ, Haluk Bilginer ve Elçin Sangu gibi ünlü isimlerin oturduğu, oyuncu kadrosunda ise Fırat Tanış, İhsan Ceylan, Emre Kıvılcım, Arda Cartı, Bimen Zartar, Alican Yücesoy ve Hakan Eke gibi isimlerin yer aldığı 9 Kere Leyla Netflix tarafından duyurusu ilk yapıldığı tarihten bu yana ilgi odağı oldu. Kara komedi türünde karşımıza çıkacak olan 9 Kere Leyla pandemi sebebiyle kapanan sinema salonlarında gösterime girme şansını elde edemediği için izleyiciler ile Netflix üzerinden buluşacak. 4 Aralık tarihinde platform üzerinde yerini alacak olan 9 Kere Leyla filmi için de Netflix kanadından ilk resmi fragman geldi.

Yönetmen koltuğunda Ezel Akay‘ın oturduğu filmde Haluk Bilginer‘in hayat vereceği Adem karakterinin Demet Akbağ tarafından canlandırılacak olan karısı Leyla‘dan kurtulmaya çalışma hikayesini izleyeceğiz. Elçin Sangu tarafından canlandırılan Nergis karakteri ise bu ikilinin evlilik hayatlarında aralarına giren kara kedi olarak karşımıza çıkacak.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir