Anasayfa > Sanat Haberleri > A Quiet Place II Pandeminin Gişe Hasılatı Rekorunu Kırdı

A Quiet Place II Pandeminin Gişe Hasılatı Rekorunu Kırdı

John Krasinski’nin yönetmenliğini yaptığı A Quiet Place Part II, vizyona girdiği ilk hafta sonunda pandeminin en yüksek gişe hasılatına sahip oldu. Detaylar haberimizde.

Tüm zamanların en beğenilen sitcomlarından biri olan The Office’ten tanıdığımız John Krasinski‘nin senaryosunu kaleme aldığı, aynı zamanda yönetmen koltuğuna oturduğu A Quiet Place II‘nun vizyona giriş tarihi pandemi nedeniyle birçok kez ertelenmişti. ABD’de 28 Mayıs 2021 tarihinde vizyona giren film, seyirciyle buluştuğu ilk hafta sonunda hemen hemen 48 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek pandemi döneminin gişede en başarılı filmi ünvanını aldı.

A Quiet Place Serisi Devam Edecek

2018 yılında vizyona girmiş olan A Quiet Place, iki çocuklu bir ailenin şehirden ve sesten uzak distopik yaşamını konu etmektedir. Sesle avlanan yaratıklardan kurtulmak için hiçbir şekilde sesli iletişim kurulmayan, ses çıkarmamak için yaşam şartlarını tamamen değiştirmiş olan bu ailenin hayatı, çocuklarının bir eşyayı devirerek çıkardığı sesle tepetaklak olacaktır.

Serinin ikinci filmi olan A Quiet Place II, serinin ilk halkasında karakterlerin uğradığı saldırıdan kurtulduktan sonra başlarından geçenleri konu edinmekte. Dış dünyadaki tek tehlikenin bu canavarlar olmadığını fark eden Evelyn, Marcus ve Regan‘ın dış dünyaya attıkları zorlu adımlar ve mücadeleler anlatılmaktadır.

john-krasinski-sb

Filmin yönetmen koltuğunda oturan John Krasinski aynı zamanda senaryoyu da kalemi alıyor. Kadroda aynı zamanda Krasinski’nin eşi olan başarılı aktris Emily BluntPeaky Blinders’ten tanıdığımız Cillian Murphy, Millicent Simmonds ve Noah Jupe yer almakta. Geçtiğimiz yıl yönetmen John Krasinski, A Quiet Place II‘nun ilgiyle izlenen serinin son filmi olmayacağına dair açıklamada bulunmuştu.

Hakkında Berfin ERGİN

Az şey bilip çok şey söyleyen bir sinema tutkunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir