Anasayfa > Sanat Haberleri > Açlık Oyunları’nın Geçmişini Anlatacak Bir Film Geliyor!

Açlık Oyunları’nın Geçmişini Anlatacak Bir Film Geliyor!

Suzanne Collins tarafından kaleme alınan popüler kitap serisinden uyarlanan Açlık Oyunları’nın geçmişine ışık tutacak bir film geliyor! Detaylar haberimizde.

Yarattığı evren ve sunduğu distopik evren tasviri ile beğeni kazanan Açlık Oyunları serisi beyaz perde macerasını vizyona giren dört film ile noktalamıştı. Kitap serisinin yazarı olan Suzanne Collins okuyucular ve izleyiciler tarafından sevilen serinin geçmişine ışık tutacak yeni bir kitap üzerinde çalıştığını daha açıklamıştı.

Açlık Oyunları‘nın köklerine ineceğimiz bu kitabın adı ise The Ballad of Songbirds and Snakes olarak duyurulmuştu. Önceki filmlerin de yapımcılığını üstlenmiş olan Lionsgate‘de yeni kitap hakkında heyecanlı olduklarını ve bunu seyirci ile buluşturmaya hazır olduklarına dair açıklamalar ile serinin hayranlarını sevindirmişti. Serinin yazarı Suzanne Collins ve Lionsgate arasında imzalanan anlaşma ile henüz çıkışını gerçekleştirmemiş olan kitabın beyaz perdeye de uyarlanacağı kesinlik kazanmış oldu.

Açlık Oyunları'nın

The Ballad of Songbirds and Snakes ile Başkan Snow karakterinin geçmişini görme şansı elde edeceğiz. 18 yaşında bir genç olarak göreceğimiz Başkan Snow‘un değişimine ve başkanlık koltuğuna giden yoldaki ilk adımlarına şahit olacağımız film için elimizde henüz oyuncu kadrosu yada vizyon tarihine dair detaylar yok.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir