Anasayfa > Sanat Haberleri > After Life İkinci Sezon Fragmanı Yayınlandı!

After Life İkinci Sezon Fragmanı Yayınlandı!

Netflix’in sevilen kara-komedi dizilerinden olan After Life ikinci sezon fragmanı ile izleyicilerin karşısına çıktı. Detaylar haberimizde.

Başrolünde başarılı komedyen ve oyuncu Ricky Gervais‘in olduğu After Life Netflix üzerinde yayınlanan il sezonu ile izleyicilerin beğenisini kazanmayı başarmıştı. Ricky Gervais tarafından hayat verilen Tony adlı karakterin eşini kaybettikten sonra yaşadıkları ve hayata dair içine düştüğü ikilemleri konu alan dizi 6 bölümlük ilk sezonu ile kendisine sadık bir hayran kitlesi yaratmayı başarmıştı.

Ricky Gervais‘in başrolün yanı sıra yapımcılığını, yönetmenliğini ve senaristliğini de üstlendiği diziden ikinci sezonun ilk fragmanı da geldi. 24 Nisan 2020 tarihinde After Life ikinci sezon bölümleri ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Netflix‘in başarılı kara mizah işlerinden biri olan dizi ikinci sezonu itibariyle eşinin ölümü gerçeğini kabullenen Tony‘nin sosyal hayata tekrar dahil olma çabasını işleyecek gibi görünüyor. Dizinin 24 Nisan tarihinde yayınlanacak olan ikinci sezonunun ise ilk sezonun aksine 6 bölümden daha uzun olması bekleniyor. İzleyiciler tarafından merakla beklenen After Life bakalım yeni sezonu ile beklentileri karşılamayı başarabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir