Anasayfa > Sanat Haberleri > Alec Baldwin Rust Filminin Çekimlerinin Muhtemelen Devam Etmeyeceğini Söyledi

Alec Baldwin Rust Filminin Çekimlerinin Muhtemelen Devam Etmeyeceğini Söyledi

Alec Baldwin Rust filminin setinde yaşanan talihsiz olaydan sonra filmin çekimlerine muhtemelen devam edilmeyeceğini açıkladı.

Alec Baldwin kariyeri boyunca adını skandallarla ve çarpıcı açıklamalarıyla duyurdu. Ancak Baldwin’in renkli kariyeri, Rust filminin setinde yaşanan olayın önüne geçmeye yetmiyor. Sette dekor olarak kullanılan silahlardan birini ateşleyerek görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’in ölümüne neden olan Baldwin, filmin geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Indie Wire sitesinde yayınlanan habere göre, Baldwin Rust filminin çekimlerine devam edilmeyeceğini düşünüyor.

Alec Baldwin Rust Filminin Setinde Görüntü Yönetmenini Öldürdü

Baldwin aynı açıklamada sinematografla olan ilişkisinden de bahsetti. Filmin çekimlerinin yapıldığı Santa Fe’ye geldiği ilk gün, yönetmen ve Hutchins’le birlikte yemeğe çıktıklarını belirten Baldwin, talihsiz kadından “arkadaşım” diye bahsetti. Trajik olay yaşanmadan önce film setinde her şeyin iyi gittiğini ve ekibin iyi yağlanmış bir makine gibi çalıştığını vurgulayan Baldwin, olayın yaşandığı gün ifade vermeye gittiği karakolun önünde sinir krizi geçirmişti.

Alec Baldwin Rust filminden umudunu kesmiş görünüyor. Ancak yapımcı firma konuyla ilgili kesin bir açıklama yapmış değil. Filmin henüz çekim aşamasındayken bu denli kötü bir olayın yaşanması yapımın PR’ını şüphesiz olumsuz yönde etkiledi. Bu nedenle seyircinin tepkisini kestirmek oldukça zor. Baldwin’in hali hazırda politik doğruculuğa uymayan açıklamalar yapan ve belirli bir kitle tarafından sevilmeyen biri oluşu da şirket açısından duruma yardımcı olmuyor.

Rust filmiyle ilgili kararın ne olacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz. Ancak filmin akıbeti ne olursa olsun, genç bir kadının ve sanatçının bu şekilde ölmesi hem gündemde hem de sinema tarihinde uzun süre konuşulmaya devam edecek.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir