Anasayfa > Sanat Haberleri > Alec Baldwin Rust Filminin Setinde Görüntü Yönetmenini Öldürdü

Alec Baldwin Rust Filminin Setinde Görüntü Yönetmenini Öldürdü

Ünlü Hollywood aktörü Alec Baldwin, yeni filmi Rust’ın setinde yanlışlıkla görüntü yönetmeninin ölümüne sebep oldu.

Arcane İlk Bölümü İle Twitch’te Yayınlanabilecek!

Hollywood’un popüler ismi Amerikalı oyuncu Alec Baldwin, oldukça trajedik bir olay ile gündeme oturdu. Ünlü oyuncu, yeni çekilen filmi Rust’ın setinde film yönetmenini silah ile yaraladı ve görüntü yönetmeninin ise ölümüne sebep oldu. 42 yaşındaki görüntü yönetmeni Halyna Hutchins, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Olay Amerika Birleşik Devletleri’nin New Mexico eyaletinde ”Rust” filminin setinde gerçekleşti. Belirtilene göre saat 13.50 civarında setten acil arama gerçekleştirildi. Film çekimleri askıya alındı ve olay yeri polisler tarafından çevrildi.

Film çekimleri sırasında elindeki kurusıkı tabanca ateş alan Baldwin’in kurşunları film yönetmeni Joel Souza ve görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’e isabet etti. Souza yaralanıp ardından taburcu edilirken görüntü yönetmeni Hutchins hayatını kaybetti.

Alec Baldwin Gözyaşlarını Tutamadı

alec-baldwin-santa-fe

Baldwin, olayın ardından Santa Fe polis merkezinin dışında sinir krizi geçirdi ve gözyaşlarına boğuldu. Polis, şu an için kimseye suçlama yapmadı ve tutuksuz sorgulama başlattı. Çekimleri durdurulan Western türündeki Rust filmi 1880’lerin Kansas eyaletinde geçiyor. Baldwin, cinayetten hüküm giyen 13 yaşındaki torununu kurtarmaya çalışan bir kanun kaçağını canlandırıyordu.

2017’de Attığı Tweet Gündem Oldu

alec baldwin 2017

Olaydan sonra ortaya çıkan bir Tweet gündem oldu. Alec Baldwin, 2017 yılında Twitter hesabından ”Birini haksız yere öldürmenin nasıl bir his olduğunu merak ediyorum” yazdığı bir Tweet paylaşmıştı. Olayla ilgili henüz bir suçlama yapılmamasına rağmen soruşturma devam ediyor.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir