Anasayfa > Sanat Haberleri > Arcane İlk Bölümü İle Twitch’te Yayınlanabilecek!

Arcane İlk Bölümü İle Twitch’te Yayınlanabilecek!

LoL evreninde geçecek olan Netflix orijinal yapımı Arcane ilk bölümü ile Twitch izleyicisinin de karşısına çıkacak.

Arcane resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre dizinin ilk bölümünün Twitch yayıncıları tarafından canlı yayın sırasında izlenmesi durumunda herhangi bir telif yaptırımında bulunulmayacak

Uncharted Filmi İçin İlk Fragman Yayınlandı, Vizyon Tarihi Belli Oldu

Yayıncıların Yorumları Önemli

League of Legends‘in dünyanın en çok oynanan online oyunlardan biri olması yolunda Twitch platformunun ve platformun popüler yayıncılarının katkısı elbette yadsınamaz. Öte yandan yayıncıların herhangi bir video, dizi, oyun hakkında yaptıkları yorumlar Twitch‘in ortalama izleyici kitlesi için oldukça önemli. Dolayısıyla Arcane hakkında Twitch yayıncılarından genel olarak olumlu eleştiriler, dizinin başarısında kilit bir rol oynayabilir.

Dizinin resmi Twitter hesabından yapılan duyuruda, 40’tan fazla ülkede 20’den fazla dilde yayın yapılan Twitch platformundaki favori yayıncımızla Arcane‘in ilk bölümünü izleyebileceğimiz belirtiliyor. Twitch dışında herhangi bir platform için böyle bir izin sunulmuş değil.

LoL Evreninde Alternatif Bir Macera: Arcane

Runeterra evreninde geçecek olan dizide pek çoğumuzun oyundan aşina olduğu karakterleri izleyeceğiz. VI, Jinx, Caitlyn, Mel, Jayce, Viktor, Vander ve Silco; dizide yer alacak League of Legends karakterleri. Daha çok VI ve Jinx‘in hikayelerine odaklanacak olan dizinin ilk sezonu 9 bölümden oluşacak.

Netflix orijinal yapımı olarak izleyicinin karşısına çıkacak League of Legends dizisi Arcane ilk bölümü ile 6 Kasım‘da izleyici karşısına çıkacak.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir