Anasayfa > Sanat Haberleri > Altın Küre Ödülleri Ertelendi

Altın Küre Ödülleri Ertelendi

Sinema dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen Altın Küre Ödülleri de bu yıl korona salgınına yenik düştü. Detaylar haberimizde.

Kısa bir süre içerisinde tüm dünyayı etkisi altına almış olan COVID-19 salgını etkilerini birçok sektörde olduğu gibi sinema ve televizyon sektöründe de ciddi bir biçimde hissettiriyor. Onlarca film ve projenin vizyon tarihlerinin ertelemesine ve setlere ara verilmesine sebep olan salgın aynı zamanda ödül töreni gibi insanların topluca bir arada bulundukları etkinliklerin gerçekleştirilmesini de riskli bir hale getiriyor.

Altın Küre Ödülleri

Geçtiğimiz günlerde sinema dünyasının en prestijli ödül töreni olan Oscar Ödülleri de bir ertelenme haberi ile karşımıza çıkmıştı. Oscar Ödülleri için belirlenen yeni tarih 25 Nisan 2021 olmuştu. Bu haberin ardından ise bir erteleme kararı da Altın Küre Ödülleri için geldi. Alınan karara göre Altın Küre karşımıza planlanan tarih olan Ocak ayının aksine Şubat ayının sonlarında çıkacak. Etkinlik için belirlenen yeni tarih ise 28 Şubat 2021. İçerisinde bulunduğumuz pandemi süreci sinema ve televizyon sektörü üzerindeki etkilerini göstermeye devam ederken süreç sonrasında ne gibi değişimler yaşanacak hep birlikte göreceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir