Anasayfa > Sanat Haberleri > Amazon Lord of The Rings Dizisi İçin Witcher Yönetmeniyle Anlaştı

Amazon Lord of The Rings Dizisi İçin Witcher Yönetmeniyle Anlaştı

Amazon Lord of The Rings dizisi için kesenin ağzını açmaya devam ediyoe. Dizi için Witcher yönetmeni Charlotte Brändström ile anlaşıldı.

Amazon uzun zamandır oyun ve dizi sektörüne girmek için büyük çabalar içinde. Ancak bu çabalar birbiri ardına sükut-u hayale uğruyor. Önce 2020 yılında MMO yapmaya çalışıp, PS3 kalitesinde bir oyun ortaya koyarak herkesin dalga konusu haline gelen teknoloji devi, para olsa da vizyon olmayınca ortaya nasıl fiyaskolar çıkabileceğini gözler önüne sermişti. Daha sonra büyük heyecanla beklenen Yüzüklerin Efendisi MMO’su da Amazon’un kendi içinde yaşadığı bir dizi problem nedeniyle rafa kaldırılmıştı. Amazon bu anlamda “Tahtını yaparsın ama bahtını yapamazsın” deyişinin tam karşılığını vermişti.

Amazon, Yüzüklerin Efendisi MMO Oyununu İptal Etti

Amazon oyun sektöründe yaşadığı başarısızlığı dizi sektöründe toparlayabilecek gibi görünüyor. Lord of the Rings dizisi için kolları sıvayan Amazon, bu iş için kesenin ağzını da fena halde açmış durumda. Dizinin ilk sezonu için bütçe çoktan 465 milyon dolara ulaştı. Lord of the Rings dizisinden HBO’nun Game of Thrones tandansında bir başarı yakalamayı hedeflediği her halinden belli olan Amazon kadroya oldukça sağlam bir isim kattı.

ScreenRant sitesinde yayınlanan bir habere göre, dizinin yönetimi, Witcher dizisindeki performansıyla takdir toplayan Charlotte Brändström‘e teslim edildi. Geek alemine samimi bir ilgilisi olduğu bilinen yarı İsveç’li yarı Fransız yönetmen, kadroya katılışını bir Gimli alıntısıyla yorumlayarak hayranların gönlünü şimdiden fethetti. Brändström, şunları söyledi:

Orta Dünya’da görülecek sayısızı şey ve yapılacak harika işler vardır.

Dizinin çılgın cücesi Gimli’nin meşhur cümlelerinden biri olan bu alıntı ile, yönetmen doğru kararın verildiğini adeta tescil etti.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir