Anasayfa > Sanat Haberleri > American Gods İptal Kararı ile Hayranlarını Üzdü

American Gods İptal Kararı ile Hayranlarını Üzdü

İzleyiciler yeni sezon hakkında gelecek iyi haberleri beklerken American Gods iptal kararı ile karşımıza çıktı. Detaylar haberimizde.

Neil Gaiman tarafından kaleme alınmış olan ve 2001 yılında çıkışını gerçekleştiren aynı adlı romandan uyarlanmış olan dizi yayın hayatına 2017 yılında başlamıştı. Büyük bir popülerlik yakalayan yapım hem izleyiciler hem de eleştirmenler tarafından olumlu yorumlar ile karşılanmıştı. Ancak görünüşe göre dizi başlangıçta yakaladığı bu geniş izleyici kitlesi ve popülerliği devam ettirmek konusunda başarısız oldu. Zira yapılan açıklamaya göre American Gods iptal edildi. Dizi yeni bir sezonla karşımıza çıkmayacak.

American Gods iptal

The Sandman Dizisi Hakkında Neil Gaiman’dan Açıklama

Dizinin yayınlanan üçüncü sezonunun ardından dördüncü sezon ile ekranlara geri dönmesini bekleyen hayranları hayal kırıklığına uğratan açıklama Starz kanalından geldi. Dizinin uyarlandığı kitabın yazarı, dizinin ise yazar ve yönetici yapımcısı olan Neil Gaiman başta olmak üzere ekibe teşekkür edilen açıklamada dizinin neden iptal edildiğine yer verilmedi. Ancak tahminler iptal kararının arkasında yatan neden olarak gittikçe düşen izleyici sayısı konusunda birleşmiş durumda. Şimdilik akıbeti hakkında elimizde başka bilginin olmadığı American Gods yayın hakları satın alınarak farklı platformlarda yayın hayatına devam edebilme ihtimaline de sahip. Ancak henüz konu hakkında bir gelişme yaşanmış değil. Popüler yapımın akıbetini zaman gösterecek. Dizinin resmi bir final yapmadan sona ermesi hayranları da bir hayli hayal kırıklığına uğratmış durumda. Çoğu izleyici hikayenin en azından bir sona bağlanması konusunda ısrarcı.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir