Anasayfa > Sanat Haberleri > The Sandman Dizisi Hakkında Neil Gaiman’dan Açıklama!

The Sandman Dizisi Hakkında Neil Gaiman’dan Açıklama!

İzleyiciler tarafından merakla beklenen The Sandman dizisi hakkında Neil Gaiman’dan bir açıklama geldi. Detaylar haberimizde.

Fantastik edebiyatın önemli isimlerinden biri olan Neil Gaiman ekrana uyarladığı ve yapım süreçlerine katkıda bulunduğu birçok eser ile de ilgi ile takip edilen isimler arasında. Özellikle Good Omens ve American Gods gibi yapımlarla izleyiciler ve eleştirmenlerden olumlu geri dönüşler almayı başaran Neil Gaiman merakla beklenen projelerinden biri olan The Sandman dizisi hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Netflix ekranlarında izleyiciler ile buluşacak olan dizi DC Comics tarafından yaratılan süper kahramanlardan olan Sandman‘i konu alacak. Dizi ekibinde ise Neil Gaiman haricinde hayata geçirilememiş olan Sandman filminin yapımcısı David S. Goyer ve Wonder Woman filminin de senaristliğini üstlenmiş olan Allan Heinberg gibi isimler yer alıyor. Süper kahraman filmleri konusunda tecrübeli isimlerden oluşan ekip elbette ki diziye dair beklentileri yükselten unsurlar arasında.

The Sandman dizisi

Hal böyle olunca da The Sandman dizisi hakkında pek çok hayran ilgilerinden en ufak bir şey kaybetmeden beklemeye devam ediyorlar. COVID-19 salgını sebebiyle birçok yapım gibi ertelenmek zorunda kalınan dizi hakkında Tumblr hesabı üzerinden bir açıklama yapan Neil Gaiman salgın başlamadan önce ilk sezon senaryosunun, oyuncu seçimlerinin, yönetmenlerin ve setin hazır olduğunu ancak yaşanan gelişmeler nedeniyle hepsine bir ara verilmek zorunda kalındığını söyle. Gaiman bu süreç boyunca ise ilk sezon senaryosunu mükemmel hale getirmek için çalışacaklarını da ifade etti.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir