Anasayfa > Sanat Haberleri > Among Us Stop Motion İle Uyarlandı

Among Us Stop Motion İle Uyarlandı

Among Us stop motion ile filme dönüştürüldü. Oyunun tüm basamaklarını sevimli figürlerle anlatan video Twitter’da yüzbinlerce kez izlendi.

Bazı oyunlar, çıktıkları anda popülerleşerek saman alevi gibi büyüyor. Bazı oyunların ise ivme yakalaması daha ilginç şekillerde oluyor. Bu oyunlardan biri de Among Us. Aslında 2018 yılında piyasaya sürülen oyun o zaman çok bir ses getirmemesine rağmen, çıktıktan çok uzun süre sonra birden popülerleşti ve sevilerek oynanan grup oyunları arasındaki yerini aldı. Tekrar gündeme gelmesinin ardından, bir dizi güncelleme ve değişiklik alan oyun, milyonların ilgisini kazandı.

Among Us Sesli Sohbet Nasıl Kullanılır? Among Us Proximity Chat Modu

Bu ilgililerden biri de Japonyalı bir stop motion animasyon sanatçısı olan Twitter kullancısı @shinohara_kenta. Kullanıcı Among Us’ta gelişmesi olası bir oyunu stop motion videosu ile canlandırdı. Oldukça detaylı ve özenli olmasıyla dikkat çeken ve her haliyle profesyonel bir iş olduğu belli olan video Twitter üzerinde  778 bin izlenmeye ulaştı.

Among Us 2 Çıkacak Mı?

Among Us’ın sevimli minyonlarının bir anda milyonların sevgilisi olması, “Among Us 2 çıkacak mı?” sorusunu da beraberinde getirdi. Geliştiriciler bu konuda şu ana kadar olumlu bir cevap vermediler. Hatta, böyle bir projenin gelecek planları arasında olmadığını da vurguladılar. Ancak oyuna güncellemeler ve kozmetikler getiren yayıncılar oyuncularının sevgisinden oldukça memnun görünüyorlar. Bu anlamda belki gelecekte fikirlerini değiştirirler.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir