Anasayfa > Sanat Haberleri > Ant-Man 3, Senarist Rick and Morty’den

Ant-Man 3, Senarist Rick and Morty’den

Marvel evreninin şen şakrak karakteri Ant-Man’in yeni filmi için hazırlıklar devam ediyor. Senaryo ise Rick and Morty’nin yazarı tarafından yazılacak.

Marvel filmlerinin ertelenmesi ile ilgili haberler gelmeye devam ederken ilginç bir gelişme yaşandı. Diğer filmler için yayın tarihleri veren Marvel’ın es geçtiği Ant-Man yeni bir senarist ile yola devam ediyor. Yeni senarist çok sevilen Bilim Kurgu animasyon dizisi Rick and Morty ekibinin yazar kadrosundan Jeffrey Loveness.

Marvel Filmlerinin Yeni Vizyon Tarihleri

Jeffrey Loveness, Rick and Morty dizisine 4. sezon ile dahil olmuştu ve şu ana kadar yapımın 4 bölümüne imzasını taşımıştı. Jeffrey “Jeff” Loveness aynı zamanda yeni sezonda da 3 bölüm yazdığını kendi Twitter hesabından duyurdu.

Yazar, Twitter hesabından yaptığı bir diğer paylaşımıyla da Ant-Man’in yazar olarak dahil olduğu ilk Marvel filmi olmasıyla da alay etti. Kendisi daha önce yazdığı bir kısa filminde Captan Amerika olarak tanıdığımız Chris Evans’a tuvalette hamburger yedirdiği söyledi.

Ant-Man 3 hakkında öğrendiğimiz bir diğer gelişme ise yönetmenlik koltuğunu yeniden Peyton Reed’in almış olması oldu. Peyton daha önceki Ant-Man filmlerinin de yönetmeniydi.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir