Anasayfa > Sanat Haberleri > Ark: The Animated Series İçin Yeni Fragman Yayınlandı

Ark: The Animated Series İçin Yeni Fragman Yayınlandı

The Game Awards ödül töreni esnasında duyurulan Ark: The Animated Series yeni ve uzun bir fragmanla izleyici karşısına çıktı. Detaylar haberimizde.

Bizlere dinozorlar ile dolu bir dünyada hayatta kalma deneyimi yaşatan Ark‘ın ilerleyen zaman içerisinde bir devam oyunu haricinde bir de animasyon serisi ile karşımıza çıkacağı oyun dünyasının Oscar töreni kabul edilen The Game Awards esnasında duyurulmuştu. İkinci oyunun duyurusu geceye damga vurmuşken bir de oyunda yer alacak isimler arasında Vin Diesel‘in bulunması oyuncular tarafından büyük bir coşku ile karşılanmıştı.

Gecede Ark hayranlarını sevindirecek bir gelişme daha yaşanmış ve Ark: The Animated Series için de müjde verilmişti. Kadrosunda Gerard Buttler, David Tennant, Michelle Yeoh, Ruseell Crowe, Elliot Page ve Malcolm Mc Dowell gibi usta isimlerin yer alacağı animasyon serisinin yönetici yapımcısı ise Vin Diesel olacak. Yarımşar saatlik 14 bölüm ile karşımıza çıkacak olan animasyon serisinin 2022 yılı içerisinde izleyiciler ile buluşması bekleniyor. Kadrosu ile olduğu kadar oyundan esinlendiği konusu ile de dikkat çeken yapım bakalım beklentileri karşılayabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir