Anasayfa > Sanat Haberleri > Ash Vs Evil Dead Hakkında Yeni Gelişmeler Oluştu

Ash Vs Evil Dead Hakkında Yeni Gelişmeler Oluştu

Ash vs Evil Dead adlı dizi hakkında yeni gelişmeler oluştu. Detaylar haberimizde.

31 Ekim 2015 tarihinde başlayan Ash vs Evil Dead, 29 Nisan 2018 tarihinde sona ermişti. Son sezondan sonra seri büyük ihtimalle büyük bir tema değiştirecekti. Fakat dizinin dördüncü sezonu gelmedi. Bu da Evil Dead hayranlarını oldukça üzmüştü. Ellerinde yalnızca doğru düzgün bitmemiş bir son ve kafada kalan birçok soru işareti vardı. Starz’ın açıklaması ise dizinin bitme nedeni, serinin korsana yenik düşmesiydi. Korsana yenik düşmesinin de en büyük sebebi dizinin, kablo aboneliği üzerinden yayınlanıyor olmasıydı. Elbet Netflix’e gelmişti dizi fakat artık izleyenler çoktan izlemişti bile. Herkes diziden elini ayağını çekmişken (Bruce Campbell dahil) dizinin yıldızları olan Ray Santiago ve Dana DeLorenzo katıldığı bir programda diziyle ilgili sorulan soruları yanıtladılar. Sorulardan birisi de dizinin iptaliydi. Bu konuyu Ray Santiago şu şekilde açıkladı:

“Eğer Hulu, Amazon ya da Netflix üzerinden yayın yapıyor olsaydık, çok daha büyük bir kitleye erişebilirdik, ama bir kablo aboneliği üzerinde yayın yapıyorduk ve bu da oldukça kısıtlı seyirci demekti.”

İkili, Bruce Campbell’ı diziye geri dönme konusunda ikna edebileceklerine inanıyorlar. Serinin hayranları ise bu açıklamalardan sonra dördüncü sezon için tekrardan büyük bir umut bağladılar. Dizi hakkındaki gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir