Anasayfa > Sanat Haberleri > Aşk 101 Final Sezonu Fragmanı ile Karşımızda

Aşk 101 Final Sezonu Fragmanı ile Karşımızda

Netflix’in sevilen yerli gençlik dizisi Aşk 101 final sezonu için heyecanlandıran bir fragmanla izleyici karşısına çıktı.

Karşımıza geçtiğimiz yıl nisan ayında çıkan ve kısa sürede büyük bir popülerliğe erişen Aşk 101 daha ekranlarımıza gelmeden pek çok tartışmayla anılmıştı. RTÜK başkanının açıklamaları ve olaya dahil olması ile senaryosunun değiştiği iddiaları bile ortaya atılan dizi buna karşın ilk günden itibaren büyük bir popülerlik yakaladı ve izleyici tarafından oldukça sevildi. Mert Yazıcıoğlu, Pınar Deniz, Kubilay Aka, Kaan Urgancıoğlu ve Alina Boz gibi isimlerin yer aldığı dizi izleyiciyi merakta bırakan bir sonla sezon finali yapmıştı. Aşk 101 şimdi ise tüm düğümlerin çözüleceği final sezonu fragmanı ile karşımızda.

RTÜK’ten Netflix’e “Aşk 101” Uyarısı Geldi

Senaryosunu Meriç Acemi‘nin kaleme aldığı dizinin yeni sezonunda işler hiç olmadığı kadar sarpa saracak gibi görünüyor. Dizinin final sezonu olacağı fragmanda belirtilmiş olan ikinci sezonda ayrıca grubun yalnız kurdu Osman‘ın da ilk kez aşkı tattığına şahitlik edeceğiz. Tüm bunların yanı sıra fragmanda da açıkça görüldüğü gibi grubun geri kalanı Işık’ı korumaya çalışırken Işık tüm olanlara karşı kafası karışık bir vaziyette. Elbette bu sezonda yetişkin Işık’ın tüm ekibi tekrar bir araya toplama çağrısının nasıl sonuç verdiğini de göreceğiz.

İkinci yani final sezonu ile Netflix ekranlarında izleyiciler ile buluşmaya hazırlanan Aşk 101 yapılan duyuruya göre 30 Eylül tarihinde karşımızda olacak. Yeni sezon fragmanında gördüklerimiz ise bizleri şimdiden heyecanlandırmaya yeten cinsten oldu.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir