Anasayfa > Sanat Haberleri > Aşk 101 Özel Bölümü Youtube Üzerinden Canlı Yayınlanacak

Aşk 101 Özel Bölümü Youtube Üzerinden Canlı Yayınlanacak

Netflix’in daha çıkışını gerçekleştirmeden tartışmaların odağı olan dizisi Aşk 101 özel bölümü ile Youtube’dan canlı yayınlanacak. Detaylar haberimizde.

Netflix‘in yeni Türk yapımı dizisi bildiğiniz üzere daha platformda yayınlanmadan tartışmalar yaratmıştı. Sosyal medya platformları üzerinden dizi hakkında dile getirilen eleştirilere geçtiğimiz günlerde RTÜK başkanı da dahil olmuş ve olay bambaşka bir boyut kazanmıştı. Netflix‘in yaptığı açıklamaya göre Aşk 101 özel bölümü ile Youtube üzerinden canlı olarak izleyiciler ile buluşacak.

Netflix Türkiye‘nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruya göre dizi 22 Nisan saat 20:00 itibariyle Youtube üzerinden izleyiciler ile ilk kez buluşacak. Dizinin Netflix platformunda yer alacağı tarih ise 24 Nisan Cuma. Yabancı izleyici ile Love 101 adıyla buluşacak olan dizi Netflix‘in izleyici ile buluşan üçüncü Türk yapımı dizisi olma özelliğini taşıyor.

Dizi kadrosunda Alina Boz, Kaan Urgancıoğlu, Kubilay Aka, Pınar Deniz ve Mert Yazıcıoğlu gibi isimleri barındırıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Meriç Acemi otururken yapımın yönetmenliğini ise Ahmet Katıksız üstleniyor. Netflix‘in sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı canlı yayın çağrısı izleyicileri şimdiden heyecanlandırmış durumda. Bakalım Aşk 101 Youtube üzerinden canlı olarak yayınlanacak bölümü ile izleyicilerin beklentisini karşılayabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir