Anasayfa > Sanat Haberleri > Atiye 2.Sezon Ne Zaman Geliyor?

Atiye 2.Sezon Ne Zaman Geliyor?

Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun gibi yıldızları ve 7.6 IMDB puanı ile ilk sezonu hem Türkiye hem de dünya çapında ilgiyle izlenen Netflix yapımı Atiye (The Gift) 2.sezon yayın tarihini bir YouTube videosu ile 10 Eylül olarak duyurdu.

2019’un Aralık ayında ilk sezonu yayınlanan Atiye; İstanbul’da bir ressam olan Atiye’nin, Göbeklitepe Arkeolojik Kazı alanı ile arasındaki doğaüstü bağı keşfetmek için arkeolog Erhan yoldaşlığında yaşadığı macerayı konu alan, Şengül Boybaş’ın “Dünyanın Uyanışı” adlı kitabının bir uyarlaması. Yayınlandıktan kısa süre sonra da 2.sezon olup olmayacağı, olursa ne zaman izleyicilere sunulacağı soruları merak konusu olmuştu.

İlginizi Çekebilir: Netflix’in Yeni Türk Dizisi Atiye

Beren Saat - Atiye

Netflix Türkiye’nin bugün YouTube hesabından yayınladığı tarih duyuru videosunda Atiye 2.Sezon için 10 Eylül tarihi verildi. Unutmadan ekleyelim, ciddi bir hayran kitlesine sahip olan dizinin üçüncü sezonu da olacak. Üstelik, çekimlerine bu Temmuz başlanan sezonun kadrosunda Mehmet Günsür’ün Muhteşem Yüzyıl’dan rol arkadaşı Selma Ergeç de yer alacak.

Dizinin beğenilen başrolü Beren Saat, 3.sezon çekimlerini Instagram hesabından “Yeni Ay’da başladık çekimlere, Atiye’nin mucizeleri yine bizimle. Aylar süren bekleyişten sonra tüm tedbirler alındı ve yeniden başladık üretmeye! Atiye’nin ilk sezonuna gösterdiğiniz ilgi, sevgi ve destek için emeği geçen herkes adına çok teşekkür ederim. 3. Sezon yaratıcı ekibimize ve tüm çalışma arkadaşlarıma hayırlı, uğurlu olsun” notu ile paylaşmıştı.

 

 

 

Hakkında Alpgiray SELİM

18 yaşında, oyunu modern dünyanın vazgeçilmez bir eğlence aracı ve uluslararasılaşma platformu olarak gören birey, öğrenci.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir