Anasayfa > Sanat Haberleri > Atiye 3.Sezon Fragmanı Paylaşıldı

Atiye 3.Sezon Fragmanı Paylaşıldı

Dünyanın en çok tercih edilen yayın servisi Netflix’in önemli Türkiye yapımlarından olan Atiye’nin 3.sezon fragmanı paylaşıldı. Detaylar haberimizde.

League of Legends Animasyon Dizisi Arcane Netflix’e Geliyor

Özellikle pandemi döneminde oldukça tercih edilen popüler yayın servisi Netflix, yeni içeriklerini yayınlamaya devam ediyor. Netflix Türkiye’nin ilk içeriği olan Hakan Muhafız’ın ardından gelen ikinci dizi Atiye’nin final sezonu olacak 3.sezonu merakla beklenmekteydi. Beren Saat’in başrol olduğu ve yayın tarihine oldukça az bir süre kalan Atiye’nin 3.sezon fragmanı sonunda paylaşıldı.

Şengül Boybaş’ın ”Dünyanın Uyanışı” kitabından esinlenerek yazılan Atiye, 2.sezon finalini Eylül 2020’de yapmıştı. Atiye’nin 3.sezonu Mardin’de çekildi. İlk sezonlarda Göbeklitepe büyük popülerlik yakalamıştı. Bu sezonda Mardin’in güzelliklerini yakından görebileceğiz gibi gözüküyor. Aradan geçen yaklaşık 8 aydan sonra Atiye final yapmaya hazırlanıyor.

Atiye’nin 3. Sezonunda Neler Olacak?

Paylaşılan fragmanın açıklama kısmında hikayenin bir önceki sezondan 8 yıl sonra devam ettiği belirtiliyor. Yani hikaye en son gerçekleşen olaylardan 8 yıl sonra devam edecek. Atiye bu sezonda güçlerini kaybetmiş bir halde kötü güçler tarafından kaçırılan kızını aramaya ve kurtarmaya çalışacak. 3. sezon final sezonu olacak ve olaylar Atiye’nin kızının önemi etrafında şekillenecek.

Fragmanda geçen bazı diyaloglara göre Atiye’nin kızı iki soyun birden devamı konusunda ciddi bir önem taşıyor. Acaba Atiye, kötü güçlerin kaçırdığı ve hikayede büyük öneme sahip kızını bulmayı ve kurtarmayı başarabilecek mi?

Atiye 3. Sezon Çıkış Tarihi

Atiye’nin 3. sezonu 17 Haziran 2021’de Netflix’te yerini alacak ve Atiye karakterinin gizemli hikayesi sona ermiş olacak. Sizler Atiye hakkında neler düşünüyorsunuz? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir