Anasayfa > Sanat Haberleri > Avatar 2 Çekimleri Nihayet Tamamlandı

Avatar 2 Çekimleri Nihayet Tamamlandı

James Cameron tarafından yapılan açıklamalara göre merakla beklenen Avatar 2 çekimleri tümüyle tamamlanmış durumda. Detaylar haberimizde.

Sinema dünyasının yaşayan efsaneleri arasında kabul edilen, Titanic, Aliens, Terminator gibi filmlerle beyaz perdede unutulmayacak eserlere imza atmış olan James Cameron 2009 yılında izleyiciler ile buluşan Avatar ile adından yine bolca söz ettirmeyi başarmıştı. Döneminin çok üzerinde bir görsel çeşitliliğe sahip olan film izleyiciler ve eleştirmenler tarafından da genel olarak olumlu eleştiriler almayı başarmıştı. Hal böyle olunca Avatar‘ın devam filmini beklemeye koyulmuştuk.

Avatar 2 çekimleri

Avatar 2 çekimleri üzerinde uzun bir süredir çalışan James Cameron izleyicilere nihayet müjdeli haberi verdi. Daha önce vizyon tarihi tam sekiz kere ertelenmiş olan filmin çekimlerinin nihayet tamamen sona erdiğini belirten ünlü yönetmen buna ek olarak Avatar 3 filmi için de çekimlerin neredeyse yüzde 95 oranında bittiğini açıklamış durumda.

Merakla beklenen Avatar 2‘nin belirlenen çıkış tarihi ise bir erteleme kararı daha alınmadığı taktirde şimdilik 16 Aralık 2022 olarak belirlenmiş durumda. Avatar 3 için belirlenmiş olan vizyon tarihi ise 20 Aralık 2024. Daha önceki açıklamalardan da öğrendiğimiz üzere her 2 yılda bir Avatar filmi ile karşılaşacağımız da böylece bir kez daha kanıtlanmış oluyor. Buna ek olarak Avatar‘ın toplamda 5 filmlik bir seri halinde izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.

2022 yılının sonunda vizyona girmesi beklenen Avatar 2 13 yıllık bir aranın ardından bakalım izleyiciler ve eleştirmenler tarafından ne gibi yorumlarla karşılanacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir