Anasayfa > Sanat Haberleri > Avatar the Last Airbender O Kadar da İyi Değil mi?

Avatar the Last Airbender O Kadar da İyi Değil mi?

Avatar the Last Airbender sevilen animasyon serilerinden birisi. Fakat, serinin yardımcı yönetmeni böyle düşünmüyor. Detaylar sitemizde.

Sevenleri tarafından animasyon kalitesi, hikayesi ve karakterlerin gelişimi gibi açılardan harika olarak kabul edilen Avatar the Last Airbender serisinin yardımcı yönetmeni Brian Konietzko hayranları şaşırtan bir açıklamada bulundu. 2005 yılında ilk kez izleyici ile buluşan ve dört elementin farklı uluslar tarafından temsil edildiği seri sayesinde bir çok yeni yapım izleyicilerle buluşmuştu.

2012 yılında serinin yönetmeni Michael Dante DiMartino yardımcı yönetmen Bryan Konietzko ile birlikte The Legend of Korra isimli yeni çalışmaya imza atmışlardı. Bu kadar sevilmesine ve yeni çalışmalara alan açan Avatar evreni ile ilgili yardımcı yönetmen Konietzko hayranları şaşırtıcı bir açıklamada bulundu.

bryan konietzko

Serinin arka planını ve yapılış aşamasını anlattıkları bir radyo programında yapılan açıklamada Konietzko “Hayranların bu serinin muhteşem olduğunu söylemeleri beni çok şaşırtıyor. Şu an izlediğimde değiştirmek istediğim çok fazla şey olduğunu görüyorum.” dedi. Açıklamalarını detaylandırırken bazı sahnelerde karakterlerin animasyonlarının çok daha iyi yapılabileceğini, bazı bölümlerde ise karakterlerin hiç de iyi görünmediğini düşündüğünü belirtti. Aynı zamanda istendiği takdirde çok fazla noktada değiştirme ve düzenleme yapılabileceğini söyledi.

Michael Dante DiMartino ve Bryan Konietzko geçtiğimiz senelerde Netflix için hazırlanan Avatar projesinden ayrıldıklarını açıklamışlardı.

İzleyiciler tarafından çok sevilen bir serinin yönetmenleri tarafından bu tarz bir açıklama gelmesi bizi bir hayli şaşırttı. Fakat hata yaptıklarını düşündükleri noktaları fark etmeleri gelecek projelerde çok daha iyi işler yapabileceklerini gösteriyor.

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir